Иван Иванов: Падна митът за договорка да подарим управлението на г-н Милков

0
Резултатите категорично показаха, че това не е вярно, счита Иванов
Резултатите категорично показаха, че това не е вярно, счита Иванов Снимка: Facebook

Резултатите категорично показаха, че това не е вярно, счита Иванов

"Благодаря на членовете и симпатизантите на ГЕРБ, и на всички, които ми гласуваха доверие. Благодаря за това, че видяха в мен човека, с когото заедно могат да променят града. Благодаря за доверието от сърце!

Радвам се, че падна мита за договорка да подарим управлението на община Русе на г-н Милков. Резултатите категорично показаха, че това не е вярно.

Наред с това обаче, редно е да отчетем и апатията на голяма част от съгражданите ни, изразена чрез ниската избирателна активност. Ето защо приканвам всички, които бяха обезверени за местния вот, да излязат и да гласуват на балотажа", допълва Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    околната вода и средите
    околната вода и средите
  • 4
    10
    РУСЕНЕЦ
    Ванка, Ванка, еба болницата, сега и града ли бе брат..... за нищо не ставаш, герберски боклук
  • -4
    9
    Мирослав
    Ще се обърне резултата за победа,ако излезем от тази апатия,че Пенчо си е купил вота и излезем да гласуваме.
  • 14
    8
    Радослав Обрешков
    Как да не се е доказала задкулисна договорка? Даже твърдият електорат на ГЕРБ не отиде да гласува, а само няколко заблудени електрона които явно не бяха получили нареждане от партията! При толкова слаб кмет, всеки средно качествен кандидат щеше да спечели, но всички партии нарочно издигнаха неизбираеми кандидати с което отвратиха хората и 75+% отказаха да участват в този фарс! 1/4 от града си е направила труда да гласува от които почти 5% са казали, че са против които и да е! Тоест почти 80% не подкрепят никой от кандидатите! Магаре да бяхте издигнали щеше да спечели, но вие заложихте на Цецка Цачева за да може да подарите победата на кмет които беше загубил от раз! Това ако не е доказателство за задкулисна договорка не е ясно какво ще е!
  • 18
    7
    Русенлия
    Дейба тъпунгера ти нагъл! Като загубиш на балотажа, което е сигурно трябва да те изритат и от болницата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари