Иван Иванов: Ако ПП не внесе кабинет, ще понесе сериозни негативни последствия

0
Той бе категоричен, че ако от партията поставят ултиматуми на БСП те няма да подкрепят кабинет с втория мандат
Той бе категоричен, че ако от партията поставят ултиматуми на БСП те няма да подкрепят кабинет с втория мандат Видео: NOVA

Той бе категоричен, че ако от партията поставят ултиматуми на БСП те няма да подкрепят кабинет с втория мандат

Ако “Продължаваме Промяната” не внесе кабинет с втория мандат, ще понесе сериозни негативни последствия. Това заяви Иван Иванов от БСП в студиото на “Офанзива” по NOVA

“ПП очевидно са разбрали важността на тежестта, която има това тяхно задължение да съставят правителство с втория мандат”, допълни Иванов.

Той бе категоричен, че ако от партията поставят ултиматуми на БСП те няма да подкрепят кабинет с втория мандат. Но посочи, че много от приоритетите им съвпадат. Като такива той изброи: МРЗ, социалните ангажименти на държавата, преизчисляването на пенсиите, увеличаване на доходите.

Иванов заяви - БСП няма да отстъпи от смесеното гласуване. “Мисля, че ПП подхождат правилно като оставят на страни този въпрос, защото той предварително ще обрече на неуспех подобни разговори, а те за тях са изключително важни”, каза депутатът.

Възможно ли е споразумение между ПП, ДБ и БПС за приоритетите, които си поставят партиите при евентуално бъдещо правителство, начело с академик Денков - според Иванов е “нормално и редно” БПС да го изиска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари