Кирил Петков: Мисля, че ПП ще върне мандата

0
За съжаление нямаше 121 човека, които да кажат "не" на задкулисието, въпреки многото ни опити
За съжаление нямаше 121 човека, които да кажат "не" на задкулисието, въпреки многото ни опити Видео: NOVA

Това заяви премиерът в оставка пред журналисти в Гърция

Продължаваме Промяната" най-вероятно ще върне неизпълнен проучвателния мандат за съставяне на нов кабинет в рамките на действащия парламент. Това заяви премиерът в оставка и съпредседател на партията Кирил Петков часове преди изтичането на крайния срок и срещата при президента Радев, предаде NOVA.

Към този момент мисля, че мандатът ще бъде върнат, за съжаление, без да имаме подкрепата от 121 депутати. Нямаше 121 човека, които да кажат "не" на задкулисието, въпреки многото ни опити", коментира Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    fraiu
    "..които да кажат "не" на задкулисието" - какво "задкулисие", като вие сте агенти/шпиони на сащ!! Прилагате американска пропаганда, но сте предатели на България, вие сте носители на американските джендер, анти християнски "ценности"!
  • -1
    4
    hgay
    (не)демократична България е проект на цру на сащ и обслужва интересите на сащ, англия и франция! Водачите на тази "партия" са агенти/шпиони на тези 3 държави, получават $$ от нпо-тата на цру на сащ чрез чадъра им в България - "америка за България"! Правилното име на фондацията трябва да е "америка срещу България"! ифайло мирчефци и ристюфци са предатели на интересите на България, както и банкянският тулуп! Тези подчовеци нямат родина, имат изгода и обслужват сащ, англия и франция! Тези предатели скоро ще обяват война на Русия! Това е истината! Като агенти/шпиони на други държави - прокарват чужди интереси, а след срещите им с посланиците на тези държави - пак изпълняват тяхни нареждания срещу над 4000 лева, както посочи лена! Всички тези лица са българофоби/русофоби!
  • -1
    3
    666
    Тези откаченяци про100$$ к!р0 и @сенчо съвсем скоро ще обявят война на Русия! Толкова са изперкали! Тези двама са опасни за националната сигурност на България, вредни са за България! Напълно откаченяци са!
  • 5
    2
    colibri
    ПП ще върнат неизпълнен мандат. ГЕРБ - ще го върнат. Не е ясно Радев кого ще предпочете, но явно скоро ще узнаем. ДБ са готови да приемат тази отгговорност заедно с ПП,може би БСП и някои депутати от ИТН. ДПС и "Възраждане'' са ясни, че искат избори и едва ли биха подкрепили ДБ. Може би най-реално е да се очаква поредно служебно правителство и последващи избори.
  • 3
    1
    русенец
    Кирчо, баща ти ще ти разреши ли да върнете мандата? Питай го, моето момче, питай го! Херо е до време, таткото е завинаги!:) Е, то и ако си идиот е завинаги, но това е друга тема.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари