Иван и Ирина чакат бебе

0

Очакваното голямо щастие в дома на Иван Христов и жена му Ирина ще почука на вратата точно след 2 месеца, научи "Всеки ден". Многодетната фамилия съвсем скоро ще се увеличи с още един член. Самата Ирина съобщи благата вест във "Фейсбук" профила си и пусна своя актуална снимка. Благоверната на продуцента е бременна в 7-ия месец и досега успя да опази тайната за бебето от почти всички.

Благодарение на стройната си фигура, макар и родила вече две деца, Ирина е успяла да заблуди приятели и колеги, че просто е леко наддала покрай коледните и новогодишни празници. С широки дрехи и добре подбрани кройки бъдещата майка е прикрила благата вест, за да се опази от клюки, лоши очи и прекалено любопитни журналисти. Благодаря на всички наши близки приятели, които се радват заедно с нас от самото начало, написа Ирина тази вечер в профила си във "Фейсбук".

За Иван няма какво да говорим - той е на върха на щастието си. Мечтата му да има дете от жената на живота си, както сам я нарече още в началото на връзката им, всеки момент ще се сбъдне. Напълно променен в последните години, тв половинката на Андрей е признал пред най-близките си, че това за него е моментът на пълното щастие. Той има дъщеричка Ава от първата си жена Вихра, на която първо е съобщил, че ще става кака. Ирина пък е майка на момче и момиче, Спас и Вирджиния, с чийто баща се раздели, когато се влюби в Иван.

Въпреки бурно пламналата връзка помежду им, Ирина и Иван се събраха чак след като приключиха отношенията си с тогавашните си половинки. Впоследствие те запознаха децата си, след това заживяха заедно и изчакаха необходимото време, за да свикнат хлапетата с новата ситуация, да се опознаят и заобичат. 3 години по-късно, когато всички деца вече играят, делят един покрив и се чувстват близки помежду си, бебето на Иван и Ирина е на път.

Съвсем наскоро Христов сам разкри, че миналото лято в Барселона той и любимата му са направили сватбена церемония, на която са се врекли един в друг. Като по часовник малко след това бившата водеща на предаването „Град на ангели" и „Ангел парк" е забременяла.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари