Иван Гешев: Жълтопаветниците са в истерия заради Ваня Григорова

3
Бившият главен прокурор подкрепи Ваня Григорова и предрече крах на правителството
Бившият главен прокурор подкрепи Ваня Григорова и предрече крах на правителството

Бившият главен прокурор подкрепи Ваня Григорова и предрече крах на правителството

Бившият главен прокурор Иван Гешев направи прогноза за изхода от балотажа в София между кандидатите за кмет Васил Терзиев и Ваня Григорова. С публикация във Фейсбук той открито подкрепя кандидатурата на Григорова и смята, че след тези избори ще се стигне до крах на "некоалицията, която трябва да остане в историята".

Ето и цялата публикация на Иван Гешев:

"Забелязвам, че през последните няколко дни анархо-либералната общност е изпаднала в истерия. Причината е очевидна - кандидатът на гражданите, Ваня Григорова, взема превес над партийния кандидат на ПП-ДБ-ДС - Васил Терзиев.

Жълтопаветниците усещат това и си изпускат нервите. Изливат гнева си върху всеки, който се осмели да каже добра дума за Ваня Григорова, и най-вече срещу самата нея. Не я познавам, но от опит знам, че тези атаки показват само едно - тя не е свързана с компрометираните партии и техните лидери. И че вероятно е правилният човек. Пък и определено се държи повече като мъж от някои видимо немъже. Снимащи се широко усмихнати, лъскави и нежни.

Правят го и защото знаят, че в момента тя е оръжието на хората, които са отвратени от крадливите ни и продажни “политици”. Оръжието, с което на балотажа ще им отнемем най-милото - властта.

Това обаче няма да им помогне, защото в неделя пада София, а след това и правителството. Некоалицията трябва да отиде в историята. Защото сме напът да ни превърнат в недържава и неграждани. Задава се голяма победа за свободните граждани и тежък шамар за зависимите политици!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари