Иван Гешев ще съди Атанас Славов и Емануил Йорданов за клевета

0
Бившият главен прокурор написа, че е предявил иск за 20 хиляди лева
Бившият главен прокурор написа, че е предявил иск за 20 хиляди лева Снимка: Facebook

Бившият главен прокурор написа, че е предявил иск за 20 хиляди лева

Бившият главен прокурор Иван Гешев съобщи, че в петък е предал на съд Атанас Славов и Емануил Йорданов по обвинение в клевета. Във Facebook той написа, че е предявил граждански иск за 20 000 лева към всеки от тях, а парите ще дари на деца в неравностойно положение.

"Сега виждам, че и други лъжци продължават да сипят инсинуации и да манипулират хората. По този начин те се опитват да отклонят вниманието от разпада на държавата, който предизвиква собствената им некадърност и крадливост", пише още Гешев, цитиран от NOVA. Той допълни още: "Няма да им се получи - ще ги съдя до дупка! Така поне част от откраднатите от хората пари ще отидат за децата в нужда."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ха ха ха
    Баба Яга ще съди други за клевета. Айде сега да му образуват едно наказателно дело на Каскета за ОПГ с разжалваната джуконда от СРП и замовете й. П.С. Забравих да питам - близката до сърцето на каскета адвокатка и танцъорка на пилон, още ли е зад граница с дъщеря си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари