Иван Гешев: Комисията за Нотариуса в парламента е пародия

0
Бившият главен прокурор съди за клевета екс министъра на правосъдието Атанас Славов
Бившият главен прокурор съди за клевета екс министъра на правосъдието Атанас Славов Снимка: Facebook / Иван Гешев

Бившият главен прокурор съди за клевета екс министъра на правосъдието Атанас Славов

Бившият главен прокурор Иван Гешев излезе с пост на страницата си във Facebook във връзка с предстоящо дело. Гешев написа в социалната мрежа:

"Походът ми срещу лъжата продължава и утре - сряда /24.04.2024/. Когато ще се даде ход на делото ми за клевета срещу вече екс министър на правосъдието Атанас Славов в Софийски районен съд. Призовани като свидетели са и.д. главен прокурор Сарафов и съдия Цариградска, т.е. ще бъде интересно.

Всички вече се убедихме, че комисията за Нотариуса в парламента е пародия. Който разполага с факти, трябва да ги изложи в съда или да замълчи завинаги. Остава само, този път, да се яви пред българския съд и прояви елементарно уважение към него.

Каня медиите на 24 април /сряда/ в 09:10 часа на входа на Софийски районен съд, бул. Ген. Скобелев № 23. Когато, непосредствено преди началото на делото, ще дам брифинг.", посочва Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари