Иван Гешев: Не познавам Мартин Божанов, той е третокласен измамник

0
Бившият главен прокурор подаде жалби срещу Атанас Славов и Емануил Йорданов за клевета
Бившият главен прокурор подаде жалби срещу Атанас Славов и Емануил Йорданов за клевета Видео: bTV

Бившият главен прокурор подаде жалби срещу Атанас Славов и Емануил Йорданов за клевета

Не познавам Мартин - Нотариуса. Освен че не съм ходил в този клуб, от 7-8 години съм с охрана от НСО. Има определен списък на местата, на които съм ходил. Призовавам да направят комисия и за Алексей Петров. Не правят, защото не е безопасно. Мартин-Нотариуса е един треторазряден измамник и е безопасно да си говорят всякакви глупости. Затова направиха комисия – за да си правят политически фойерверки. Да направят и за Къро комисия, и за Петьо Петров“.

Това каза бившият главен прокурор Иван Гешев пред журналисти.

Четири години съм поддържал изключителна хигиена на контактите си и не съм ходил абсолютно никъде, включително с децата си, освен в станциите на прокуратурата“, допълни Гешев, предаде bTV.

Той коментира твърденията за списък с имена на магистрати с карти в частния клуб на Мартин Божанов Нотариуса.

Ако този списък е същият, който виждам в сайтове, най-вероятно някой депутат си го е написал, пуснал си го е сам и си го чете сам в Народното събрание. Като гледам имената, списъкът е направен само да дискредитира определен кръг хора. Те съсипаха правосъдието, овладяха го политически и сега сме на ниво престъпност от 90-е години“, посочи бившият главен прокурор.

Иван Гешев входира две жалби срещу правосъдния министър Атанас Славов и срещу бившия вътрешен министър Емануил Йорданов за клевета. Предявил е и граждански иск за 20 000 лв. и по двете дела.

Мислех да предявя граждански иск за 30 сребърника, но нямаше да го разберат. Тези хора ги боли само когато усетят някакъв удар по джоба. Директно съм декларирал в жалбите си, че сумата, която се присъди по гражданския иск за причинените ми вреди ще даря на деца в неравностойно положение. Както се казва в една песен „Няма такава държава“, ние ставаме може би единствената страна в ЕС, където съдят за клевета министър на правосъдието. Ето това е съдебната реформа на министър Славов – да говориш лъжи по телевизията. Представете си какво правим със законите и всичко друго и доколко може да се вярва на тези политически боклуци в Народното събрание“, коментира Гешев.

Той каза, че за момента не смята да съди за клевета и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов, тъй като думите му: „Има едно име, което излиза „пред скоби“ и в двата кръга и това е на бившия главен прокурор (Иван Гешев), той е свързан и с двата кръга около Петьо Петров-Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса“ не представляват клевета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Деде "русенец"
    Писах ти нещо аз за панелката, ама промит мозък от събраните съчинения на другаря Живков и руски сайтове, какъвто линк си качил, няма как да стопли. А за правопис да мълчиш, дотам в Даша навремето не сте стигнали - гледал бил правописЪТ! Хахаахаха! То няма и кого да питаш как се пише на български, внуците сигурно са при "говедарите" отдавна. Дано поне намерят грамотен каменоделец да надписа на надгробната ти плочка, като те ровят в родното селце.
  • 9
    6
    Батко
    Гешевтче, всички знаем,че първокласен измамник си ти.
  • 2
    5
    до 3
    Като ти чета думите, гледам правописа и начинът ти на изразяване, със сигурност първите си седем години си ги прекарал в обора на някое турско село. За статията какво да кажа, Гешев пак демонстрира липса на интелект и показа надменност. Ако някоя от думите, които употребих не са ти ясни, питай, ще ти ги изясним, Хасане!:)
  • -5
    4
    русенец
    https://ria.ru/20240216/navalnyy-1927790163.html
  • -4
    3
    Дърто 2
    Пак не си разбрал за какво иде реч по-горе, но си се изтропал. И не разбра ли, че постоянният адрес на панелката ти не те прави русенец. А като те ровят, внуците и за тебе така ще кажат - дъртото пукна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари