Иван Гешев: Селфи-шоуто със Зеленски е пир по време на чума

2
Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин
Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин

Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин

За първи път след Втората световна война в Европа - и то до границите на България - се води пълномащабна война. Ясно е, че агресор е режимът на Путин, а Украйна е жертва.

Но най-важно от всичко е българският национален интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не чужди страни, които и да са те. Защото единственото разделение, което можем да си позволим в тези тежки времена е разломът между българофили и българофоби!

Съпричастността не е показност, начесване на егото.

Селфи-шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир на суетата, пир по време на чума, отказ от национален суверенитет.

Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни.

Аз единствен обещах да арестувам Путин, ако стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски.

Тези хора са преди всичко лицемери и отцеругатели - те не са искрени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, когото са превърнали в заложник на личното си оцеляване и в жертва на техните кражби.

Иван Гешев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Защо бе, пундек?
    Защо чак сега казваш за тлъстите комисионни за Южен поток? Защо досега мълча? Какъв главен прокурор си бил тогава, щом си знаел тези неща? Завинаги ще си останеш пундек, лизал какво ли не на бат Бойко...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари