Иван Бакалов: Гешев го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница, щом посегна на Баце

3
Веднага му туриха бомба за сплашване, анонимни писма, съвети да си подаде оставката с обещания за посланическо място, коментира Иван Бакалов
Веднага му туриха бомба за сплашване, анонимни писма, съвети да си подаде оставката с обещания за посланическо място, коментира Иван Бакалов Снимка: Карикатура: Христо Комарницки

Веднага му туриха бомба за сплашване, анонимни писма, съвети да си подаде оставката с обещания за посланическо място, коментира Иван Бакалов

Гешев го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница, щом посегна на Баце.

Иначе Гешев наричаше ДБ и ПП с подобни квалификации като "политически боклук", "мафия", която му иска оставката, слагаше ги в един кюп с Божков. Правеше шумни предизборни акции с политическа цел като тази с "Нексо" и др.

Поводи да го махнат даде предостатъчно. Никой не го бутна, същите, които сега го уволниха, го браниха два пъти със зъби и нокти.

Но щом Гешев само си е помислил, че може да посегне на Баце, веднага му туриха бомба за сплашване, анонимни писма, съвети да си подаде оставката с обещания за посланическо място и т. н.

Докато го изритаха. Заслужено е. Толкова неадекватен човек не за главен, въобще за прокурор не става.

Само че сега как я мислят тези кучета на каишка в ръката на Баце - членовете на ВСС? Че ще си нагласят нов да замазва и да хапе когото трябва?

Ще направят всичко възможно да не се стигне до операция "чисти ръце". Такива неща само в Италия. У нас мафията е по-силна, тя владее и ВСС. Но достатъчно свинщините им да излязат на светло. Така се почва.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    младен иванов
    Целия състав на ВСС трябва незабавно да бъде разследван за доходи и придобити имоти-как са купени с една прокурорска заплата.Видно е,че ВСС са кукли на конци,платени и купени и играещи според интересите на покровителя си.Няма в България независима съдебна система,а изцяло изградена мафиотска съдебна система.Уви,няма ги българските Джовани Фалконе,генерал Дала Киеза и Паоло Борселино.
  • 1
    2
    daskal
    Големият въпрос е знае ли нещо Гешев или само гърми фойерверки и вдига пушилка!
  • 3
    1
    На Гешев трява ДНК
    анализ да му се направи ! Само знае да иска такъв на другите хора , а за него мълчи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари