Иван Гешев: Битката за справедливост е битка на целия български народ

2
Дали тези “политици”, които ме отстраниха, ще постигнат одобрението на хората?
Дали тези “политици”, които ме отстраниха, ще постигнат одобрението на хората? Снимка: Иван Гешев / Facebook

Първи коментар на Иван Гешев след отстраняването му от поста главен прокурор

"Няма по-важно нещо на света от истината. Справедливостта е резултат от истината", пише Гешев във Facebook.

"Дали тези "политици”, които изкривиха истината и несправедливо ме отстраниха заради думите "политически боклук, извинявам се за израза" - дали по този начин ще постигнат одобрението на хората? Дали безогледното пренебрегване на фундаментални правни принципи и зачеркването на жизнено важни принципи като демокрацията и справедливостта ще бъде възприето от народа за нормално?", пита Гешев.

"Битката за справедливост не е само моя лична битка, битката за справедливост е битка на целия български народ. В името на Отечеството тази борба продължава!", пише Гешев.

Тази вечер президентът Румен Радев подписа указа за предсрочното освобождаване на Иван Гешев от поста на главен прокурор. Това се случва три дни след като Висшият съдебен съвет го освободи от поста заради уронване престижа на съдебната власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Русенец
    Поредния милиционер снимал се с бай Тошо на висш държавен пост! Други коментари са излишни.
  • 4
    5
    От любовниците в окръжна...
    Как така наполовина заплатите на прокурорите?Това е подло.Георгиев и Градев ще ни лишат от средства.Какви любовници сме тогава?
  • 2
    4
    Нинова
    Ех,Гешев влезе в президенството с взлом.Какво очакваше?Няма милост от президента.А за Бойко се разбърса чак в края.Киро пък що не го арестува за двойното гражданство още преди две години.И с Пеевски ,когато му помагаше за КТБ бяхте дружки.Ами к...и са политиците.Но и ти им играеше по свирката.Стана ми мъчно за теб.Използваха те и те изхвърлиха на бунището.Такъв е животът.Но пък и прокуратурата много си повярвахте.Няма в Европа такъв бюджет за прокуратура.Тук е почти два пъти по-голям.Изводът е ясен.Орязват ви на половина.Или оставате така с двойно по-малки разходи/заплати/.
  • 8
    3
    xaxax
    тоя има баси комично-драматичната физиономия... сякаш е имал една последна поничка в хладилника и се е надъхвал, че като се прибере ще я изяде, обаче някой му я е гърбил и той се прибира, отваря хладилника, вижда, че поничката я няма и това е физиономията с която осъзнава факта на своя собствен крах и изчезналата поничка
  • 0
    2
    Дядо Прас
    Хо хо хо казал Дядо Прас.Утре като ни назначат главния прокурор с име Трайчо Имунитетите ке видим Ко че става
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари