Иван Белчев настоява министри да поемат контрол върху водния проект в Русе

2
Сред актуалните проблеми са силната запрашеност, пропаданията и неасфалтирането на улици, посочи депутатът
Сред актуалните проблеми са силната запрашеност, пропаданията и неасфалтирането на улици, посочи депутатът Снимка: Иван Белчев, Facebook

Сред актуалните проблеми са силната запрашеност, пропаданията и неасфалтирането на улици, посочи депутатът

Питания към министри, свързани с проекта за водния цикъл в Русе, е отправил русенският народен представител Иван Белчев. По думите му трябва повече контрол и решаване на сериозните проблеми, които оставят изпълнението на дейностите по проекта.

"Като народен представител от 49-ото Народно събрание наскоро отправих въпроси към министрите, настоявайки за повече контрол и решаване на сериозните проблеми, свързани с ВиК цикъла в град Русе. Сред актуалните проблеми са силната запрашеност, пропаданията и неасфалтирането на улици, като те се оставят на трошен камък повече от 3 месеца.

Очаквам скорошни отговори от министрите, които да предоставят информация относно предприетите мерки за решаването на тези проблеми и плановете за подобряване бъдещата работа по ВиК цикъла в Русе.

Този ангажимент от моя страна като народен представител, избран от Русе, подчертава значението на доброто управление на обществените поръчки и необходимостта от поддържане на качествена инфраструктура. Жителите на Русе също очакват бързи и адекватни действия от страна на държавните институции, които да отговорят на техните опасения и да подобрят условията на живот в града ни", завършва Иван Белчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Групенфюрер Мюлер
    Явно "създателят на цифрово съдържание" вече не иска да става кмет а министър.... същински Големанов!!! Жалко само, че наесен в кметската надпревара няма да видим сблъсъка на титаните - Чичо Пенч срещу Хайван Белчев, надпреварата между зеленчуците търкащи билетчета и дружината на едногънковите....
  • 12
    4
    Дгд
    Това което слагат не е натрошен камък а е КАЛ с малки камъчета. И после защо е пропаднал пътя. Никакъв шибан контрол няма
  • 17
    3
    Офф
    ЗаБелев пак ли саморекламиране, досега къде беше?! Защо преди да влезеш в НС не отправи въпроси, нищо че не си бил тогава в това място за бездарници? Под носа ти копаеха улиците, прах и мръсотия дишахме, но ти водача на Дишай Русе не ти чухме гласежа жалък. Хайде да престанеш със задаване на въпроси, от които няма никакъв резултат. Жалко, че има такива, които ти вярват на безумията.
  • 16
    2
    Алелуя
    Къф търг, кви оферти? Нашият е толкова слаб йорист, че не можете да си представите. Ама бил и доктор. Смях в кабинета. Кекс в кабинета. Развод му дадоха в Куртово Курнарв.
  • 15
    1
    Русенец
    Най-много да се стигне до нов заем, този път на национално ниво. Абе, тези разходи с допълнителните заеми, имаше ли ги на търга, когато сравнявахте офертите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари