Иван Белчев и Рена Стефанова се впускат в кметската надпревара за Русе?

2
ПП-ДБ издига двамата кандидати едновременно
ПП-ДБ издига двамата кандидати едновременно

ПП-ДБ издига двамата кандидати едновременно

Коалицията „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“(ПП-ДБ) ще има обща листа с общински съветници за местните избори на 29 октомври, информира вестник „Бряг“. Това било почти сигурно и решено на национално ниво. Не така обаче стоял въпросът с кметската кандидатура, като тук борбата била между двете половини на коалицията.

ДБ ще предложат Иван Белчев за градоначалник, а ПП – адвокат Рена Стефанова, подкрепяна лично от бившия транспортен министър и собственик на куриерска компания ЕКОНТ Николай Събев.

Запознати поясниха, че самото гласуване доста би затруднило избирателите им, които освен, че ще трябва да избират един от двамата кандидати за кмет, но и да гласуват с различни номера на бюлетините, които няма да съвпадат. Т.е. бюлетината за кмет ще е с различен номер от тази за общински съветници, което може би ще доведе до известно объркване сред избирателите на тези две партийни формации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    35
    русенец
    Рена дълги години кандидатства "право", не можа да влезе и накрая записа "история". От там след време се прехвърли някак в "право". След това дълги години учи "право". Като адвокат мои познати твърдят, че нищо не им помогнала.
  • 1
    34
    Не подкрепям Белчев
    Само лай, лай кучка файда от него на "кекаво" лято
  • 7
    33
    necho
    От тези куци и ялови коне ли кмет ще избираме?
  • 1
    32
    до 31
    Гладна кокошка просо сънува, че и Пенчовата и твоята работа такава! Ще види втори мандат през крив макарон!
  • 0
    31
    Гошо
    Изборите предизвестени. Честита победа на Пенчо Милков.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари