Иван Бакалов: Това с "Нексо" е като случая с братя Бобокови

0
Удариха ги така нарочно, да навредят на бизнеса им
Удариха ги така нарочно, да навредят на бизнеса им Снимка: Facebook

Удариха ги така нарочно, да навредят на бизнеса им

Това с "Нексо" е вторият по-известен случай, при който прокуратурата удря голям български бизнес в чужбина. (За България да не говорим колко по-малки производители, фирми, са мачкани и рекетирани).

Първият голям случай беше с Бобокови, чийто бизнес се простира и в Турция, Украйна, Молдова, Италия, Нигерия и др., съдружници са на голяма международна компания - "Тексако".

Удариха ги така нарочно, да навредят на бизнеса им. Дали защото не са снасяли на Капо ди тути капи и каскети, не се знае. Един ден ще се разбере.

Арестуваха Бобокови, собственици на множество фирми, и разпространяваха по телевизии, че едната от тях е внасяла отпадъци от Италия и замърсила. Телевизиите показват в новините кадри на вносен боклук за горене в тецове, а става дума за оловен скрап за производството на акумлатори у нас.

Извадили снимките от телефона на единия брат и ги дали на "24 часа" да ги публикува, да се види, че е бил на купон с Божков.

Раздадоха на медиите бележки, нахвърляни от единия брат на гърба на снимка, в които се виждат имена и милиони срещу тях. Оказва се, че това са бележки по книгата "Най-богатите българи". Прокуратурата е като агенция "Пик", дори на по-ниско равнище.

След това как да им вярваш за "Нексо" как финансирали тероризма? Или "Тад груп" кибертероризъм?

За тези мошеничества един ден ще има съд. Рано или късно парламентът със закон ще назначи специален прокурор (или двама) да разследва Гешев и Борисов. И няма да се измъкнат с давностни срокове, в такива състави на НК попадат, че ще ги застигне.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари