Иван Бакалов: Слави Трифонов се прави на дръж ми шапката!

0
ИТН са резервната гума в парламента, смята Бакалов
ИТН са резервната гума в парламента, смята Бакалов Снимка: БГНЕС

ИТН са резервната гума в парламента, смята Бакалов

Слави Трифонов се изказа, че Борисов употребил ПП-ДБ, те го изпирали.

Абе, малко е неудобно точно той да го казва. Нали се беше съгласил да влиза в коалиция с ГЕРБ, да има свои министри в "експертен кабинет". И понеже Борисов предпочете ПП-ДБ, Трифонов сега се прави на дръж ми шапката.

А защо Борисов предпочете ПП-ДБ? С тях говори Урсула, не със Слави Трифонов. ИТН не могат да изперат Борисов. И ПП-ДБ са втора политическа сила, след всичките компромати срещу тях. А ИТН са резервната гума в парламента, "да помага".

Но, Борисов, пран-недопран, не се връща на бял кон, нито на син, процесът е необратимо надолу за него.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    иванчо,
    А ти колкото и да се мъчиш, не можеш изпра пп-дб, които сраха в устата на избирателите си! 80% от тях гласуваха, щото щяха да „чегъртат“ Борисов, а те си го изпраха! Абе, ай .... Викаш, Урсула говорела с тях?!? За късопаметни идиоти ли ни имаш?!? Нали след записа простото киро отиде да се обяснява с нея в Братислава, ама нанай, оная му показа червен картон! Де гиди...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари