В меморандума на ПП–ДБ пише: "Предлагаме половината държава на този, когото арестувахме"

0
Станислав Балабанов: При нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ
Станислав Балабанов: При нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ

Станислав Балабанов: При нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ

В меморандума на Кирил Петков има само едно нещо: "Предлагаме на този, когото отидохме да арестуваме пред внуците му преди година и половина, половината държава под формата на регулатори". Това каза Станислав Балабанов от "Има такъв народ" в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Според него е нарушение на Конституцията да се предлага власт на политически зависими хора.

"Делян Пеевски е разтревожен, защото офертата е към Бойко Борисов. Вътре започва да назрява бомба със закъснител, която рано или късно ще избухне. В меморандума нямаше нищо за хората, как ще се развива икономиката, ще се насърчават ли държавните инвестиции. Готови сме за избори - това ще бъде най-оздравителното и демократично нещо. Христо Иванов е готов на всякакви лупинги, за да бъде във властта. Това отвратително управление трябва да приключи по най-бързия начин. При евентуални нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ. В момента цари пазарлък в сглобката по отношение на това как ще разделят порциите в държавата. Проблемът е в регулаторите", смята той.

По думите му вотът на изборите ще бъде наказателен, а ИТН ще е много по-сериозно представена и ще бъде алтернатива за следващо управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Анонимен
    Балабанов знае от опит, как наказва народът.
  • 7
    2
    Песимист
    Балабанче,не ми вменявай мнение,по добре помисли за себе си и партийката си...
  • 8
    1
    ИмаТакиваНещастници
    След Тошкоолу Коджакафалъ сега е мой ред: Квииик-квииик-квииик-квииик-квииик...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари