Ивайло Мирчев: Промени се усещането за това, срещу което протестирахме

0
Ако ДПС и ГЕРБ подкрепят това правителство и имат валенции в него, ние всъщност защо въобще махаме Бойко Борисов и си играхме да протестираме?
Ако ДПС и ГЕРБ подкрепят това правителство и имат валенции в него, ние всъщност защо въобще махаме Бойко Борисов и си играхме да протестираме?

Промени се усещането, че това, срещу което се борихме от години и протестирахме в последната година, няма да се промени.Ако ние това не успеем да направим, се проваляме пред българските граждани и тези, които ни се довериха

Ако ДПС и ГЕРБ подкрепят това правителство и имат валенции в него, ние всъщност защо въобще махаме Бойко Борисов и си играхме да протестираме.

Ако Доган не стои отзад, защо ДПС са в преговорите. Няма как „Демократична България“ да участва в нeщо подобно. Заявката в самото начало беше, че с партиите на статуквото няма да имаме нищо общо.

А сега им даваме достъп до преговорите. Ако ГЕРБ и ДПС искат да вземат поправителен пред обществото, могат да подкрепят махането на Гешев. Но няма да влизат в управлението на страната. Защо има срещи с ДПС, а няма с ГЕРБ? Дали пък няма ГЕРБ да заявят, че няма да оттеглят Бойко Борисов? Защо за правосъден министър беше предложен човек, който никога не е казвал нищо за съдебната реформа?

Човек, който никога не е споменавал Гешев. Не е сериозно, след като говорим, че ще изстрелваме човек в космоса, да не можем да споменем Гешев. Ние излязохме на изборите и казахме кои са нашите приоритети. Влизаме в парламента и започваме да ги отстояваме. Не сме като министрите на Реформаторския блок, които стояха пред кабинета на Бойко Борисов и се договаряха един след друг. Искаме да стигнем до добро управление на страната на база принципи, а не на база наши министри. Потвърждаваме, че ще имаме конструктивно поведение, но искаме да можем да си погледнем избирателите, когато изберем правителство.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари