Ивайла Бакалова: Много хора ги е страх да говорят

0
Човек може да умре само веднъж, отбеляза „Мис България“ 2001, която е ключов свидетел по скандала
Човек може да умре само веднъж, отбеляза „Мис България“ 2001, която е ключов свидетел по скандала Видео: bTV

Човек може да умре само веднъж, отбеляза „Мис България“ 2001, която е ключов свидетел по скандала

Разпитите по „Барселонагейт“ продължават. Днес в Софийската градска прокуратура са извикани „Мис България“ 2001 Ивайла Бакалова и бившият шеф на „Лукойл“ Валентин Златев, предава bTV.

Освен тях в сградата на ул. „Черковна“ трябва да пристигне и бизнесменът Георги Самуилов. Първа на разпит обаче се яви Ивайла Бакалова. Преди разпита Бакалова заяви, че няма да разкрие подробности по скандала, който е „очевиден за цяла България“.

Дали се притеснявам за живота си?! Няколко пъти чувах заплахи, но не се притеснявам. Каквото има да се случва, се случва. Човек може да умре само веднъж. Мисля, че зная достатъчно по темата. Мисля, че и много други хора знаят. Сигурно ги е страх да говорят“, каза Бакалова на влизане.

Припомням, че именно „Мис България“ 2001 беше сред първите, които говориха публично по темата „Барселонагейт“. А всъщност той избухна пред 2020-а, когато испанското издание „Ел Периодико“ съобщи за разследване на испанската полиция, според което може да има връзка между изпирането на няколко милиона евро и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Разпити по скандала имаше и миналата седмица, като сред разпитваните беше и самият Бойко Борисов. А именно това разследване стана и причина от прокуратурата да поискат имунитета на лидера на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари