Ивайла Бакалова се яви на разпит заради "Барселонагейт"

2
Очаква се манекенката да разкрие повече подробности във връзка с казуса
Очаква се манекенката да разкрие повече подробности във връзка с казуса Видео: Евроком

Очаква се манекенката да разкрие повече подробности във връзка с казуса

Бившата Мис България Ивайла Бакалова се яви на разпит заради "Барселонагейт", предава Евроком.

Счита се, че тя е от основните лица, които разполагат с информация по въпроса с имота, свързан с манекенката Борислава Йовчева, считана за близка до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Днес по делото, станало известно като "Барселонагейт", ще бъде разпитан и бизнесменът Валентин Златев.

Бакалова беше лаконична и коментира, че с изнесената пред медии информация може да попречи на разследването. Тя заяви още, че не се страхува, въпреки отправени заплахи.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Фртио
    Оле ,на тази да и се отнеме всичко!!!Да отива на село да копае бостаните!!!!!!
  • 4
    2
    Видяхме,видяхме........
    Кои са боклуците и националните предатели,докладващи на посолството ,на които без одобрение и разрешение даже до тоалетната не им дават да идат!Също така видяхме по времето на кой кабинет,нейно превъзходителство посланика на ФАЩ,се разхождаше като у тях си из кулоарите и залите на българското народно събрание!Явно е следила питомците си из късо!Пък ти соросоиден отпадък си седнал тука да наричаш българите глупаци,не сме глупаци ние,ама докато имаме такива мекерета като теб,ококорения и зализания-същите като теб,и спуснати от посолството тука,все така ще сме си!Аз не съм привърженик на ГЕРБ,но бих ги предпочел,пред националните предатели!Показателно е що за човек си,щом след всичко чуто от тия записи от които става ясно как тия "хубавци"са спечелили толкова гласове,че са слуги на сориос и че едва ли не подготвят държавен преврат,ти си седнал тука да пишеш врели некипели........от същото котило си значи! Както е написал великия Константинов-и едните и другите все са маскари!Аз обаче предпочитам по-малките маскари,които макар,че може да са мутри,чак такива маскарлъци не са правили!
  • 11
    1
    ВИЖТЕ ГИ
    Вижте ги бе, българи безмозъчни дето продължавате да си давате вота за мутрите от ГЕРБ! Тази мутреса с обърнатите джуки и тоновете силикон и пластични оперции , намазана с дебел слой макиаж и оня дето се пъчи по екраните от сутрин до вечер и се смее ехидно, заяждайки се. Това ли е ценностния модел на българите днес? Мутри и мутреси?! Вижте ученичките по улиците с голите кръстове и гримовете как искат да приличат на Бакалова, а учениците с напомпените мускули пък искат да са като Бойко. Срам и позор! Затвор за тези!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари