Ива започна рехабилитация

1
След две тежки операции и много болки, русенката започна рехабилитация вкъщи
След две тежки операции и много болки, русенката започна рехабилитация вкъщи

Ива започна дългоочакваната рехабилитация, след като претърпя тежки операции.

Борбената русенка се лекува в клиника в Кипър, където ѝ бе направена жизненоважна операция - първата огромна крачка да проходи отново.

За съжаление няколко дни, след като се върна в Русе, тя постъпи в УМБАЛ "Канев" по спешност. След 10-дневен престой в русенската болница, тя замина на лечение в Токуда в София, където претърпя сърдечна операция. Тя забави сериозно рехабилитацията, която малко по малко ще вдигне Ива на крака.

Ето каква добра новина сподели тя в социалната мрежа:

"Веднага бързам да Ви споделя, че от днес започнах рехабилитация вкъщи! Изтощена съм като за първи ден, но това е хубаво. Не съм много доволна от себе си, защото бързо се изморих, но ще дам всичко от себе си, всеки следващ път да се представям все по-добре от днес! 

След контролният преглед в София, на който се установи, че мога да провеждам рехабилитация, днес изпратих отново запитване до Нареченски бани - Медика и чакам техният отговор, силно се надявам да ме приемат за рехабилитация", сподели развълнуваната Ивелина Димитрова.

"От DMS направиха последният превод от тяхната платформа към дарителската ми сметка на стойност 1275 лева. Сумата по дарителската ми сметка е 31 647.65лева. 

Моята DMS кампания ще продължи на по-късен етап, тъй като за момента имам достатъчно средства да провеждам рехабилитация поне за 5 месеца... 

Благодаря на всички Вас, че не спряхте да вярвате в мен и не спряхте да ме подкрепяте, днес съм толкова силна и решителна, толкова борбена и желаеща да живея само заради Вас и подкрепата Ви! Благодаря Ви!", завършва обнадеждената русенка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари