Ива Митева ще се срещне с русенци на 14 септември

0
Представители на ИТН ще отговарят на въпроси на русенци на 14 септември
Представители на ИТН ще отговарят на въпроси на русенци на 14 септември Снимка: БГНЕС

Представители на ИТН ще отговарят на въпроси на русенци на 14 септември

Ива Митева, водач на листата на ПП "Има такъв народ" за Русе, ще се срещне с граждани на града пред Съдебната палата.

Русенци ще имат възможност да зададат своите въпроси също и към Любомир Каримански - финансов експерт и Милен Керемедчиев - експерт по външно-политически отношения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    ИТН
    Ива Митева вече ни каза че сме колкото Видин останали и само още повече деградация ни чака в умиращия Русе.
  • 2
    5
    два потреса!
    Йод ли е нямало във водата, какво ли ...
  • 6
    4
    потрес!
    С какъв сурат ще ""се изправи" пред русенци тази толкова противна, фъфлеща и слузеста учиндолска слугиня?! И как ще отговори на русенци на следните въпроси: 1. Защо Сакатият учиндолки мафиот, мутра и ортак на мутри и мафиоти излъга, че завод за електромобили в Ловеч не се строи? Същата лъжа повториха и омразните на цял народ чалгарски марионетки но сараите и на Банкя- простак Тошко Хаджията и Балабана Джебчията! Защото такъв завод се строи! Защо чалгарската сбирщина, чието лице, пардон - чийто задник е фъфлещата Митева не се извиниха за лъжата? 2. Чия мокра поръчка изпълниха чалгарите в парламента, назначени от сакатия за "депутати", като забиха нож в гърба на правителството, в което участваха и станаха палачи?! Да, чиста проба продажни и мръсни палачи! 3. Защо Сакатото учиндолско чудовище престана да вдига телефона на КирилП петков, когато не беше избран за управител на БНБ сарайският кандидат ефенди Каримански, с вече доказани черни и срамни петна в биографията си на "банкер"? 4. Защо брокерът на Сакатия - нищожеството Гроздю, изнудваше Асен Василев за милиарди, които да харижат на господаря им - чудовището Пеевски? 5. Защо Сакатият наглец и лъжец съвсем побесня, когато Кирил Петков отряза онези стотици милиони, дето ги прибираше учиндолският и герберастки ортак Таки от "Капитан Андреево"? 6. Защо чалгарската сбирщина излъга и измами не само гласоподавателите си, но и целия български народ, че ще "изчегърта" герберастката престъпна, корумпирана и просташка сган, а "изчегърта" Никола Минчев и Кирил Петков?! Има още много въпроси към фъфлещата чалгарка, но все пак, един е основен: Не се ли срамува въобще да показва физиономията си пред хората? А, и още един: Назначен ли е мъжът й лично от сикаджийската мутра на сладка служба в Брюксел?! Защо проваляха всеки проект за закон за КПКОНПИ, за борба с мафията и корупцията и за сваляне на Каскета бяха проваляни точно от чалгарската й сбирщина в парламента? Да отговори на тези въпроси, да си вдига задника и да се измита от Русе!
  • 6
    3
    Вън от Русе!
    Тая ИТН-ейка да си ходи у Долината на дълбоките гащи Рязанград, там откъдето е родом.
  • 10
    2
    аз
    дългия бастун написа ли и вече какво да изфъфли на русенци?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари