Ицо Хазарта направи подарък за рождения си ден

23
Доброто му дело ще зарадва деца от Център за настаняване от семеен тип
Доброто му дело ще зарадва деца от Център за настаняване от семеен тип Снимка: Ицо Хазарта / Facebook

Доброто му дело ще зарадва деца от Център за настаняване от семеен тип

Днес имам рожден ден и много се вълнувам, обаче не заради рождения ден.

Преди време ви разказах за една от къщичките ЦНСТ в село Атия, до Созопол. Хубави и добри дечица, но имаха проблем - не могат да мръднат от дома, понеже са с увреждания, а нямат специализирано превозно средство. Хората от персонала са добри и всеотдайни - карат ги понякога с лични коли до Бургас, като се наложи, ама не трябва да е така. Реших в началото на годината да направя кампания по този повод.

Много съм щастлив да ви съобщя, че с малко помощ от мен и с огромна помощ от вас мисията е изпълнена. След голямо търсене, подбиране, нерви и усилия - успях да купя буса и той вече е в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия.

Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в кампанията на Сдружение Един българин! Донесохте огромна радост и полза на тези деца, и доказахте, че промяната към по-добро зависи от всеки един българин.

Благодаря!

Ицо Хазарта

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Каква омраза!
    Естествено, че от дежурния злобар "фена на путин" друго не може да се очаква. Мръсният копейкаджия и антибългарин не пропуска да се изсере върху всичко, различно от любимата му "матушка". И то в навечерието на Рождество, но за такива изроди свят може да е само рожденият ден на Путлер. Е, ами остава на "фена" да пожелаем неговите деца, по-вероятно внуци, да имат нужда от транспорт за хора с увреждания, но да не го намерят.
  • -7
    5
    фена на Путин
    Абсолютен шибаняк. Напазаруван стойкаджия. Лъска си кирливия имидж, че откак е в парламента никой не може да го трае. Щ'о дъртите мафиоти, кошегите му не правят подаръци със стотиците си милиони по офшорките, а най-гладния се ежи с дарения ? Защото е нещастник. Утре, като му приключи парламентарната одисея иска да ходи по улиците без да го целят с камъни.
  • 10
    4
    Емо
    Голямо сърце, браво!
  • 14
    3
    СвръхАз
    Може би дава пример..
  • -3
    2
    9kljo
    А защо му е да се хвали? Да го направи анонимно. Поредната жертва на суетата е тоя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари