Ицо Хазарта дари бус на деца с увреждания

2
Промяната към по-добро зависи от всеки един българин!, заяви Христо Петров
Промяната към по-добро зависи от всеки един българин!, заяви Христо Петров Видео: Burgasnews

Промяната към по-добро зависи от всеки един българин!, заяви Христо Петров

Христо Петров, по-известен с професионалния си псевдоним Ицо Хазарта, направи Йордановден двоен празник в Созопол. Той дари официално буса, който закупи, на децата с увреждания от ЦНСТ в село Атия. Петров проведе кампания със сдружението си „Един българин“, в която се включиха много хора и така стана възможно да се купи специализиран бус, за да могат децата да пътуват.

Подаръкът беше приет с голяма благодарност от кмета Тихомир Янакиев, Директора на Комплекс за социални услуги и здравеопазване – Община Созопол – Йорданка Димитрова и директора на ЦНСТ за деца и младежи в село Атия Лидия Дикова, информира Burgasnews.

За нас това е голяма придобивка и ще бъде от огромна помощ за децата с увреждания в центъра. Още днес автобусът ще е при тях и ще може да пътуват. В колата има самостоятелни седалки за всяко дете, снабдени с колани и с всичко необходимо, за да се чувстват удобно. Изключително сме благодарни на г-н Петров!“ Това заяви кметът Тихомир Янакиев.

Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в кампанията на Сдружение Един българин! Донесохте огромна радост и полза на тези деца, и доказахте, че промяната към по-добро зависи от всеки един българин. Благодаря!“, допълни Христо Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    ...
    На всички вас, които пожелават на други увредени деца: Вие не сте хора, а социален отпадък. Само глупостите от Посолството са ви в главата. Дано някой ден и акъл ви влезе, ама едва ли. Той акъла не влиза от там където ви го вкарват.
  • -3
    8
    Габи!
    Кухи лейки като тебе никой не може да ги убеди даже, че земята е кръгла. А и никой не те пита на какво вярваш. О, да не забравиш да си запишеш час при маникюристката, докато "се вълнуваш" толкова много за комфорта на децата с увреждания. Ами ако и ти имаш такова, или ще имаш, пожелавам ти?
  • -2
    7
    123
    Браво на Ицо! Дарил е бус на рушлямските подлоги в Прецеденството! Айде да се натоварват с Чурапа и тролчетата и да заминават към "великата" ТероруZZшлямия! Слава Украина!!!
  • 2
    6
    Габи
    Нищо и никой може да ме убеди, че Хазарта е купил със свои пари този микробус. Всичко в ПП е свързано с лъжи и манипулации. Всичко това е пиар за ненужни и вредни за политическия живот личности.
  • 2
    5
    ...
    Я чакайте малко! Христо Петров е депутат от управляващото мнозинство. В неговите ръце, така да се каже е инструментът, с който може да се направи така, че да има някаква държавна политика по въпроса на тези деца, да се работи и в посока на превенция. Но какво е свършил този човек? Купил е със собствени средства един пътнически микробус за нуждаещите се? Не, и това не. Той е събрал от обикновените граждани, тези които му плащат депутатската заплата, парите с които е закупен този микробус и се е изтапанчил пред камерите. Това е голямата му заслуга. Е?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари