ИТН: Икономическа полиция издирва хора от протестите, докато са на разговори с властта

0
Има тотални разминавания между исканията на протестиращите и правителството, разкри Тошко Йорданов
Има тотални разминавания между исканията на протестиращите и правителството, разкри Тошко Йорданов

Има тотални разминавания между исканията на протестиращите и правителството, разкри Тошко Йорданов

Докато текат разговорите между политическите партии и представителите на протестиращите, Икономическа полиция издирва хора от протестиращите и ги привиква, това заявиха пред журналисти депутатите от парламентарната група на ИТН.

"Двама души към момента са привикани и то още по време на разговорите. Стана скандал, разбира се. Зададох въпрос на Денков защо се случва всичко това и той гледаше така, както обикновено - не знаеше какво се случва. И човекът, който кара влака горе - господин Пеевски, каза 15 минути почивка, за да отидат в Министерския съвет и да видят какво се случва", обясни Тошко Йорданов, предаде "Дарик".

По думите му има тотални разминавания между исканията на протестиращите и това, което казва премиерът Денков. Бойко Борисов не е на срещата, ДПС е представена от трима души, начело от Делян Пеевски, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари