Испански полицаи пребиха турски фенове без причина

0
Балканските фенове станаха жертва на наглед непредизвикана агресия
Балканските фенове станаха жертва на наглед непредизвикана агресия

Балканските фенове станаха жертва на наглед непредизвикана агресия

Испански полицаи пребиха турски фенове без причина. Това се вижда на видео, споделено от зрител от агитката на “Фенербахче”. Турският гранд снощи излезе срещу “Севиля” в първи мач от осминафиналната фаза на турнира Лига Европа. Известни с буйния си нрав, този път балканските фенове станаха жертва на наглед непредизвикана агресия.

На кадрите ясно се вижда как фен е издърпан от въоръжени и добре екипирани униформени. След като той пада от трибуната на земята, двамата членове на органите на реда вадят палки и започват да удрят турския запалянко в различни части на тялото. Това не остана незабелязано и от организираната агитка на “Фенербахче”. От фракция на тима разпространиха клип с последствията от побоя.

Освен боя по трибуните, “фенерите” изядоха такъв и на терена. Въпреки силната си игра, турският гранд загуби с 0-2 гостуването си на “Севиля”. И двете попадения паднаха през второто полувреме. Резултатът откри Жоан Жордан в 56-ата минута, а Ерик Ламела удвои в 85-ата. Реваншът е след седмица на стадион “Шукрю Сарачолу” в Истанбул и се очаква зарядът по трибуните да бъде огромен, споделя Gospodari.com.

Снощи се изиграха и другите седем мача от надпреварата. Манчестър “Юнайтед” обезсмисли реванша срещу “Бетис” след победа с 4-1. “Ювентус” също направи крачка към продължаването напред, надвивайки “Фрайбург” с 1-0. “Арсенал” не успя да победи “Спортинг” Лисабон, но при 2-2 пренесе срещата на “Емиратс”. В Лигата на конференциите пък “Уест Хям” не срещна проблеми и закрачи към четвъртфиналите след успех с 2-0 над АЕК Ларнака.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Така се прави...
    Да види и да се поучи нашата полиция как се прави, а не да е страничен наблюдател как екзалтирани идиоти по нашите стадиони чупят и хвърлят седалки и трошат обществено имущество. Този БФС ако не знае как да въведе ред по стадионите, да отиде в Англия, Германия и да въведе в България техните правила. Но управляващите в БФС явно нямат толкова акъл за да направят промените...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари