Дойдоха над 15 човека с маски и започнаха да ни бият!

4
Петима русенци са смлени от бой в Разград
Петима русенци са смлени от бой в Разград Видео: Диема

Между 15 и 20 фенове на "Лудогорец" са пребили петима души от агитката на "Дунав", която пътува до Разград за домакинството на "Славия". 

Дойдохме в 15 ч. и решихме да пообиколим. Седнахме на една беседка и се появиха 15 човека, петима от които с маски и бухалки. Уцелиха един от нас с кенче от бира в главата, взеха ни шаловете и ни скъсаха фланелките на "Дунав". Показаха ни средни пръсти.

Не сме ги провокирали. Както седнахме, след 5 минути дойдоха над 15 човека и започнаха да ни бият. Едното ми приятелче не е добре след случката. Шест човека скочиха срещу двама, на останалите им взеха шаловете и късаха фланелки. Викаха ни „Ще ни палите шаловете ли?“.Имаше три таксита пред нас, попитахме ги дали са видели, а те ни казват, че си гледали в телефоните.

Дойдохме да гледаме мач, а какво стана? Помляха ни от бой. Взимат наркотици, напиват се и карат мирните хора да страдат“, коментира битият русенец пред "Диема" и допълни, че ще подаде жалба в полицията.

Припомняме, че в домакинството на "Лудогорец" срещу "Дунав" фенове на русенци запалиха шалове на разградчани и това бе прието като жестока обида от делиорманската агитка, която дори излезе с гневна декларация срещу колегите си от речния град.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари