Испания изпрати на МВР папки за „Барселонагейт“

0
Случаят с Барселона, добил популярност като "Барселонагейт", касае къща и луксозен бутик, придобити от семейството на бивша "Мис Бикини" Борислава Йовчева, чрез имотна сделка, за която стана ясно след журналистическо разследване в испански вестник
Случаят с Барселона, добил популярност като "Барселонагейт", касае къща и луксозен бутик, придобити от семейството на бивша "Мис Бикини" Борислава Йовчева, чрез имотна сделка, за която стана ясно след журналистическо разследване в испански вестник

Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков

"В полицията са пристигнали материали от испанските власти за къщата в Барселона, по повод на която каталунската полиция разследва пране на пари, включително проверява бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов". Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков в предаването "Въпросите" на TV1. 

 Той уточни, че материалите са пристигнали преди няколко дни.

Планираме да предприемем някакви действия. Според испанските власти се касае за пране на пари. Не може тези материали да не отидат до прокуратурата. Длъжни сме да им ги пратим, каквато и да е тази прокуратура, счита вътрешният министър.

Припомняме, че случаят с Барселона, добил популярност като "Барселонагейт", касае къща и луксозен бутик, придобити от семейството на бивша "Мис Бикини" Борислава Йовчева, чрез имотна сделка, за която стана ясно след журналистическо разследване в испански вестник.

За Йовчева се твърди, че е близка до бившия премиер Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Бати Бота ББ
    Боко боко бубоко, за затвора си кратуно!
  • 7
    1
    Н.Ц.В.
    Смятайте ,че материалите по аферата в Барселона ще отидат при пътната карта на газопровода , а оригиналите ще се загубят !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари