Искрен Веселинов: Дребното сметкаджийство на опозицията вреди на всички

0
Веселинов призова БСП и ДПС да осигурят кворум за приемането на държавния бюджет за приемането на
Веселинов призова БСП и ДПС да осигурят кворум за приемането на държавния бюджет за приемането на Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на ПГ на „Обединени патриоти“ припомни, че общият враг е пандемията

Имаме един общ враг и това е пандемията. Дребното сметкаджийство за това как да навредим повече на управлението вярно, че вреди на управлението, но вреди основно на българските граждани и на възможността да се даде адекватен отговор на кризата“. Това заяви съпредседателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов, предаде БГНЕС.

От по-малкия коалиционен партньор в управлението също отправиха критиките към опозицията от БСП и ДПС заради проваленото заседание на парламента, който не успя да събере кворум и изразиха надежда това да е последният случай, в който двете партии „демонстрират такава безотговорност“.

Още повече, че именно в техните редици бяха хората, които не вярваха във вируса, ходеха без маски, пръскаха вируси. Една немалка част от нашите болни колеги са функция на тяхната безотговорност. Да, може би този пир по време на чума, този триумф, който си осигуриха днес, ги удовлетворява по някакъв начин. Но, ако са българи, ако мислят за обществото и за това как градивно може да се развива то, трябва да преодолеят това дребнаво чувство на тържество. Да се върнат в зала и да осигурят приемането на държавния бюджет, както те декларираха“, призова Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари