Искат 100 млн. долара за имението на Майкъл Джексън "Невърленд"

0
Всеки, които има 100 милиона долара, може да се пробва да го купи
Всеки, които има 100 милиона долара, може да се пробва да го купи

Имението на Майкъл Джексън "Невърленд" вече е на пазара. Всеки, които има 100 милиона долара, може да се пробва да го купи, пише британският вестник "Дейли Мейл". След доста години на изчакване, фирмата за недвижими имоти, която купи ранчото и го ремонтира, го е пуснала на пазара. Цената обаче се вижда доста висока и на хората с дебели портфейли.

Имотът в момента е прекръстен на "Сикамор Вали". Освен жилищната постройка, разположена на 12 000 квадратни метра, има още 22 допълнителни постройки и парк от 2700 акра, допълва изданието. И продължава, че само спалните в бившето "Невърленд" са шест.

От фирмата, реновирала имението признават, че са освежили доста парка с екзотични растения, но пък са махнали от имота любимите редки животни, които певецът събираше от цял свят. "Невърленд" се намира край Санта Барбара, в американския щат Калифорния.

"Все пак , ако някой фен на Джако купи имота, той ще може да си сложи свои знаци, с които да си спомня за звездата. Ние продаваме качествена недвижима собственост, а не лунапарк", казва пред Дейли меил Сюзън Пъркинс от фирмата за имоти, която търгува бившето "Невърленд".

Джексън плати за ранчото 19,5 милиона долара през 1987 година и се премести да живее там през 2005 година след обвинението, че е насилвал сексуално деца. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари