Йово Николов: Смятам, че Божков е сключил сделка с прокуратурата

0
Целта е да не каже някои неща, които да бъдат използвани срещу Борисов и хората, които са му позволили да спечели едни 700 млн. лева от хазарта, коментира журналистът
Целта е да не каже някои неща, които да бъдат използвани срещу Борисов и хората, които са му позволили да спечели едни 700 млн. лева от хазарта, коментира журналистът Снимка: bTV

Целта е да не каже някои неща, които да бъдат използвани срещу Борисов и хората, които са му позволили да спечели едни 700 млн. лева от хазарта, коментира журналистът

Политическата обстановка е такава. Това, което Божков знае, вече го е казвал. Аз мисля, че е по-важно какво Божков няма да каже. През последните 3 години той имаше много постове и даде интервюта. Обвини Бойко Борисов и Владислав Горанов. Защитната му теза е, че е бил рекетиран“.

Това каза в ефира на bTV журналистът Йово Николов.

След като се смени властта в прокуратурата – Иван Гешев беше отстранен, а Борислав Сарафов стана изпълняващ длъжността главен прокурор, делата срещу Борисов рязко започнаха да падат. Беше закрито делото „Барселонагейт“, беше закрито делото за кюлчетата. Това дело, по което би бил свидетел Божков, е едно от последните сериозни обвинения срещу Борисов и неговите действия като премиер“, коментира той.

Смятам, че има една ситуация, в която Борисов трябва да бъде „изпран“ преди да бъдат приети промените в Конституцията, които засягат главния прокурор и съдебната система. Конституционното мнозинство е с лидер Делян Пеевски. Подозренията са, че той управлява прокуратурата и част от съдебната власт. Това конституционно мнозинство не е от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, а от ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“, каза журналистът.

„Смятам, че Божков е сключил сделка с прокуратурата, за да не каже някои неща, които да бъдат използвани срещу Борисов и хората, които са му позволили да спечели едни 700 млн. лева от хазарта“, коментира още Йово Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари