Йово Николов: Не е контрабанда, а предизборно шоу с елементи на бухалка

2
Журналистът коментира аферата с митниците
Журналистът коментира аферата с митниците Снимка: БНТ

Журналистът коментира аферата с митниците

Аз не видях корупционна схема. Дотук виждаме контролирано пускани информации от прокуратурата. Обикновено изтичат в канални медии, които размахват снимки с пачки. Това каза в студиото на "Още от деня" журналистът Йово Николов по повод аферата в митниците и сътресенията в МВР.

"Досега не видях доказателство за контрабанда, което ми говори, че това е едно предизборно шоу с елементи на бухалка. Целта са "Продължаваме Промяната – Демократична България", като по-далечната цел са бившият вътрешен министър Бойко Рашков и бившият министър на финансите Асен Василев", заяви Николов.

Журналистът добави, че днес сме станали свидетели на една абсолютно показна пропагандна лекция на ДПС и "Има такъв народ" срещу "Продължаваме Промяната – Демократична България".

"Още по-притеснително беше вчерашното изслушване на шефа на ДАНС, който каза, че в митниците са наблюдавали контрабанда от 2-3 г. Чудя се от ДАНС защо не са направили нищо и защо не са уведомили никого", коментира още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Александър
    Лапам руски пишки, както и на Борисов-ГЕРБераста, Вгъзраждани, БСПедалите и на Слави меката пишка, гълтам семето, а като се оригна воня на сперма!
  • 1
    2
    do 1
    си ти боклук. 3 живота да живееш в курника си Йово няма да го докоснеш на 10%.
  • -3
    1
    Александър
    Боклук
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари