Йовчев и Дунев: Едно приятелство се гради на много доверие!

0
В Америка започнахме да възмъжаваме, призна Йордан Йовчев
В Америка започнахме да възмъжаваме, призна Йордан Йовчев Видео: NOVA

В Америка започнахме да възмъжаваме, призна Йордан Йовчев

През много неща сме минали заедно, допълваме се доста добре и в професионалния спорт, и като управленци”. Това заяви олимпийският шампион Йордан Йовчев в студиото на предаването „На фокус” по NOVA, където гостуваха двамата с колегата му и приятел Красимир Дунев.

Според Дунев, в едно приятелство е много важно нещата да се казват. „Нормално е, когато единият сбърка, другият да го коригира”, смята той. Йовчев призна, че смята себе си за по-рязък, но акцентира върху умението да се извини. „Едно приятелство се гради на много доверие, когато звъннеш на един човек и той без въпроси се отзове до теб да ти помогне, това значи много”, каза Дунев. Йовчев допълни, че и той може да разчита на него.

Двамата признаха за ощетяванията при оценката на резултатите им в спорта. „Когато в себе си вътрешно си честен, знаеш, че си дал всичко, по-лесно го преживяваш”, каза Йовчев. На същото мнение е и Дунев.

През 1996 г. те опитват да останат в Америка след участието си в Олимпиадата. Тримата заедно с гимнастика Иван Иванов, са правили невероятно шоу там. „Там започнахме да възмъжаваме, преди това ние бяхме едни спортисти – от сутрин (до вечер) тренирахме. Там започнахме да учим език, да се справяме с бита”, каза Йовчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари