Йордан Терзийски: Мария Габриел е много позитивно лице на ГЕРБ

0
Не знаем обаче кой ще управлява - дали тя или тези, които отговаряха вместо нея, отбеляза депутатът от "Продължаваме промяната"
Не знаем обаче кой ще управлява - дали тя или тези, които отговаряха вместо нея, отбеляза депутатът от "Продължаваме промяната" Снимка: Фейсбук

Не знаем обаче кой ще управлява - дали тя или тези, които отговаряха вместо нея, отбеляза депутатът от "Продължаваме промяната"

"Имаме решение, че няма как да подкрепим първия мандат на ГЕРБ, в контекста на номинацията на Мария Габриел за премиер ще обсъдим в националните ни органи тази кандидатура. Моето лично очакване е решението да бъде препотвърдено." Това заяви в "Говори сега" по БНТ Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната".

По думите му при последните разговори с ГЕРБ - СДС са предприели различен подход, с цел провеждане на дебати по политики с Мария Габриел. За да се прави правителство, трябва да се говори по политики, заяви Терзийски.

Оцени Мария Габриел като много позитивно лице на ГЕРБ, а партньорство с партията е възможно след обновяване, катарзис, който да извървят. "Не знаем обаче кой ще управлява - дали тя или тези, които отговаряха вместо нея. Когато Бойко Борисов влезе в залата те всички се изправиха на крака. Мислим ли, че тези хора могат да взимат решения без разрешението на Вожда", заяви Терзийски.

Изрази притеснение, че се върви по сценарий по темата за прокуратурата, както и за връчването на мандатите, което е рисково за страната.

Правителство не трябва да се прави със запълване на кутийки и с разпределяне на порции, призова Йордан Терзийски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Ivo
    Тази помакиня,грозна и неприятна ,не е живяла в България и премиер ще бъде!Ужас!Боклуците на ГЕРБ!
  • 2
    2
    ptica
    до мислещ: Не само на банкянската мутра, а повече на хевропейските гадове, Лай- н и сие. Ще търсим Киро тъпото с кривата уста май, той поне беше ясен с неговата неграмостност (куролацията на литмуса), с двойното гражданство, а всъщност Канада изобщо не го искаше, няма един ден стаж в Канада. Тая с Фалкона ще пътува всеки ден до Франция и обратно, ще приемем конвенции, ще разрешим гей бракове, ще хвърлим жива сила във войната на изрода Зеленски, и след това ще си се прибере за постоянно във France. не говоря, че също има двойно гражданство, и изпълнява поръчките на хевропейските пропаднали изроди. И последно: въпрос за мислещ: след 3 - 5 години стипендия на докторант, Марчето не е могла да защити дисертация (въпреки, че твърди че е доктор). Питам аз, как е оставена на работа тогава, защото много способни докторанти защитават и никой не ги оставя на работа там. Подсказка: Марчето от Гоцеделчевско не блести с интелект, нито кекс (плоска отзад и отпред), тогава какво? Марчето е плюло против "родината си" , казало е, че в Бг никога няма да си намери работа, защото е македонка, хората са се смилили, и са и помогнали. И такова иска да ми бъде премиер.
  • 6
    1
    Мислещ
    Габrраил е гнусна подлога на банкянската Тиква каквато беше и Цвъчка Цвъчева! 1:1! ОПГ ГРОБ=ДПС никога повече във властта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари