Йордан Терзийски: България взима правилното решение за изпращане на оръжие за Украйна

1
Спорът дали трябва да се изпрати оръжие за Украйна или не се води вече твърде дълго време, каза депутатът от „Продължаваме промяната"
Спорът дали трябва да се изпрати оръжие за Украйна или не се води вече твърде дълго време, каза депутатът от „Продължаваме промяната" Видео: NOVA

Спорът дали трябва да се изпрати оръжие за Украйна или не се води вече твърде дълго време, каза депутатът от „Продължаваме промяната"

В България спорът дали трябва да се изпрати оръжие за Украйна или не се води вече твърде дълго време, каза депутатът от „Продължаваме промянатаЙордан Терзийски в студиото на "Денят на живо" по NOVA.

Той поясни, че е ясно кой е агресорът и че цяла Европа изпраща оръжие на Украйна. Депутатът заяви, че макар и със закъснение България взима правилното решение.

Решението на НС е напълно легитимно, въпреки че БСП се опитват да го предотвратят. Партията подценява избирателите си“, допълни той по същата тема.

На въпросите за реализирането на втория мандат Терзийски каза: „Ние подхождаме отговорно към втория мандат и усилията за сформиране на кабинет са реални. Излъчихме за премиер Денков, той е професионалист и като учен и като политик, и може да носи политическа отговорност.“ Депутатът заяви, че Денков е консенсусна фигура и може да се състави правителство.

По повод отпуснатите средства по Плана за устойчивост и развитие депутатът каза, че работата е била усилена. „Съществува риск за следващото плащане, защото парламента не се занимава с останалите закони, които трябва да се приемат, а с Изборния кодекс“, допълни той.

Хората разбират, че ГЕРБ е в изолация и никой не иска да управлява с нея. Няма кой да подкрепи тяхно правителство. Трябва да се търсят обединяващи фигури като акад. Денков“, подчерта Терзийски.

Той каза, че предстоят разговори с ДБ, тъй като си партнират изключително добре. „Ако се реализира такъв мандат е редно те да бъдат част от него“, поясни политикът.

„С БСП имаме допирни точки по доста социални теми, има на какво да се стъпи като разговори. Пътят за сглобяване на конструкция не е лесен и кратък", подчерта Терзийски.

Избирателния кодекс продължава да бъде проблем. Ако се преодолее ветото на президента това ще покаже, че има скрита умисъл зад хартиената бюлетина", бе категоричен той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    сащ са сатанисти
    Дайте да изпратим на усрайна най-скъпите чертежи в европа - чертежите на сащническите самолети - 16 броя! И да се отчетем на сатанистите от сащ, че сме дали и ние нещо на усрайна! Е, едва ли предателските на България и на българите партии от дебетата, дпс-тата, пепетата, герб и на "Българско падение" на стефан янеф са засекретили в документа именно баш чертежите на 16 самолета, но тези боклуци (партии) забравиха, че БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е собственик на оръжията на БЪЛГАРИЯ, а ЗАБРАНИХА на СУВЕРЕНА - т.е. на СОБСТВЕНИКА на оръжията да НЕ ЗНАЕМ какво ще изпращат! Тези партии: дебетата, дпс-тата, пепетата, герб и на "Българско падение" на стефан янеф СА ВРАГОВЕ НА НАРОДА!
  • 3
    7
    сащ са сатанисти
    Редно е ристюфците, мирчефците, атанасофците, божанкофците, терзийската лопата да слагат каската, да вземат шмайзера и със самолети ще ги пратим до бойното поле, а с парашут ще се спуснат, където са боевете, за да дадат достоен принос в интерес на родината им ГЕЙсащ и в името на атлантическите лъгъбътъ извращения, за които се борят да наложат и в България!
  • 3
    6
    Гост
    Взимащите решения не допускат референдум, за да не се види какво би решила България.
  • 4
    5
    Гост
    Щом смята, че е правилно, дайте да го изпратим тоя на Украйна.
  • 5
    4
    Още един
    Проамерикански гей с разпран гъз....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари