Има задържан за убийството на 61-годишната жена от село Славяново

1
Вероятният мотив за убийството е грабеж. Мъжът е пътувал от селото до Русе, където е бил засечен да обменя валута
Вероятният мотив за убийството е грабеж. Мъжът е пътувал от селото до Русе, където е бил засечен да обменя валута Снимка: Bulgaria ON AIR

Вероятният мотив за убийството е грабеж. Мъжът е пътувал от селото до Русе, където е бил засечен да обменя валута

Има задържан за убийството на 61-годишна жителка на търговишкото село Славяново, научихме от bTV, които се позовават на свои източници.

Жената бе открита удушена в дома си вчера. Като мотив за убийството от полицията посочиха грабеж. За момента от полицията не разкриват самоличността на извършителя, както и дали е направил самопризнания за извършеното убийство.

Разследващите очакват резултатите от експертизи, които да установят със сигурност дали заподозрения е бил в дома на жертвата. Събрани са материали и за ДНК-анализ. Установено е, че след убийството на жената, мъжът е пътувал от селото до Русе, където е бил засечен да обменя валута. Започнали са разпити на свидетели.

Очаква се по-късно днес да му бъде повдигнато обвинение от прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари