Има ли пилот в самолета?

0
Сагата със самолета беглец направи за смях правителството, роди вицове, но поставя и сериозни въпроси
Сагата със самолета беглец направи за смях правителството, роди вицове, но поставя и сериозни въпроси Снимка: bTV

Сагата със самолета беглец направи за смях правителството, роди вицове, но поставя и сериозни въпроси

Премиерът дума не казва за това, което се е случило в небето на България. Военният министър се включи на втория ден, сърдит, че телевизиите канили експерти, които не му харесват. А кого да правят телевизиите, да почакат министъра и тогава да съобщят новината ли?

Самолет лети над въздушното пространство над половин България и още 3-4 държави от НАТО, каца на гражданското летище край село във Видинско, зарежда, излита, пак каца до Търговище, на летище, което не работи от 1993 г. Покриват го хората и си отиват. И държавата не знае какво става. Или знае, но не казва. Държавата го била наблюдавала! И докато го наблюдава, решава и да го придружи. Не само самолетчето, а самата реакция на държавата ни е от миналия век.

За момента държавата, горката, търси има ли пилот в самолета. Търси, разбирате ли! Не разграден двор, разпасана команда сме в момента. Анимационно филмче.

Министър на отбраната, министър на транспорта, ВВС, ДАНС, полиция трябва да гарантират сигурността на хората. Едно самолетче разби на пух и прах цялата гръмка претенция за национална сигурност.

Министър-председателят Кирил Петков дължи обяснения какви действия е предприела държавата, кой и каква отговорност ще поеме в случая, защото изброените институции са на негово подчинение.

Мая Манолова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Бай Чеп
    Гелосания смешник, паркетния натовски министър да обясни, как един дрон Байрактар дето има товароносимост 150 кг. е заплаха, а 6 местен двумоторен самолет с пъти по-голяма товароносимост не бил проблем !?!
  • 6
    1
    Интересно
    Защо не се огласява.Самолетът е имал камера, която е предавала в реално време...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари