Илон Мъск: Рискът да бъда застрелян е доста значителен

1
Милиардерът се ангажира да разкрие как социалната мрежа налага цензура
Милиардерът се ангажира да разкрие как социалната мрежа налага цензура Снимка: Bloomberg LP

Милиардерът се ангажира да разкрие как социалната мрежа налага цензура

Новият собственик на Twitter Илон Мъск обсъди "файловете Twitter". Те са вътрешно разследване, свързано с цензурата на новините за снимките от лаптопа на Хънтър Байдън - синът на Джо Байдън, предава Dir.bg.

Twitter прие за своя политика потискането на информацията по време на подготовката за президентските избори през 2020 година. Мъск се ангажира да разкрие как социалната мрежа на практика е наложила цензура.

"В края на краищата ние просто искаме да имаме бъдеще, в което не сме потискани, където речта ни не е потискана", каза предприемачът.

"Честно казано, рискът нещо лошо да ми се случи или дори буквално да бъда застрелян, е доста значителен", продължи той, добавяйки, че "определено няма да прави никакви автомобилни паради на открито".

"Не е толкова трудно да убиеш някого, ако искаш, така че се надяваме, че не го правят", допълни Мъск.

Милиардерът допълва, че има записи на съобщения между политици от Демократическата партия на САЩ със служители на Twitter.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Никола Стоянов
    Това което установява го има и у нас в България в системата срещу граждани които установяват нередностите им. Истината и справедливостта пречи на такива организирани престъпни сфери.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари