Илон Мъск атакува Джо Байдън

0
Туитър е предприела в миналото действия за потушаване на скандала със сина на президента на САЩ Джо Байдън, разкри Илон Мъск
Туитър е предприела в миналото действия за потушаване на скандала със сина на президента на САЩ Джо Байдън, разкри Илон Мъск

Туитър е предприела в миналото действия за потушаване на скандала със сина на президента на САЩ Джо Байдън, разкри Илон Мъск

Новият собственик на Туитър Илон Мъск предостави на журналиста Мат Тайби доказателства, че социалната мрежа е предприела в миналото действия за потушаване на скандала с Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън, пише СЕГА.

Става дума за историята от 2020 г. с дадения за ремонт лаптоп на Хънтър, в който бяха открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи участието му в трафика на наркотици и използването на политическото влияние на баща си за лобистки дейности. Това се случи малко преди президентските избори в САЩ. Документите, които Мъск е дал на Тайби, показват, че Туитър е предприел извънредни мерки, за да „потуши“ скандала.

Линкът на Илон Мъск бе придружен с призива „да започваме”.

Мерките, които Туитър прдприел тогава са описани от Тайби като "екстремни". За да скрие тази история, Туитър е премахвал линкове и е публикувал предупреждения, че тази информация може да е „несигурна“. Блокирани са директни съобшения. Туитър е използвал инструмент, който предназначен само за изключителни случаи, например по отношение на детската порнография.

Кой е наредил на Туитър да действа така? Според журналиста социалната мрежа е получила и уважила искания за преглед на съдържанието от кампанията на Джо Байдън.

През октомври 2020 г., малко преди президентските избори в САЩ, вестник „Ню Йорк пост” публикува поредица от материали, базирани на кореспонденция, за която се твърди, че е намерена в лаптопа на Хънтър Байдън, открит в сервиз за ремонти на компютри в щата Делауеър. Собственикът на работилницата направил копие на твърдия му диск, което беше дадено на Руди Джулиани, личен адвокат на тогавашния американски президент Доналд Тръмп. По-късно лаптопът бе конфискуван от ФБР.

Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за надзор на Камарата на представителите обеща през ноември разследване на президента на САЩ Джо Байдън за това дали семейството му е участвало в международни бизнес схеми и дали американският лидер представлява риск за националната сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    сащ са сатанисти
    джо бидон е позор за сащ, но сатанистите си го назначиха с фалшификации! усрайна е агресор и нападна полша!
  • 0
    4
    Нафарфорий Русенски
    Бог не дава да секлевети името на Байдън, Бог да му дава дълги години още. Не може да се разказват разни небогоугодни истории, Бог да го поживи Бидоня. Нее смейте Вие небогоугодни изчадия да петните името на този хрисим и добър човечец, анатема на всеки който не слави името Бидоново...И дори Мъск не може да бъде пожален от Евреоапологетския пантеон. Слава на бог ЯБУЛОН, слава на неговите пророци и на всички разпространяващи истината Му. А, да. Щях да забравя, СЛАВА УКРАИНА, ГЕРОЕМ СЛАВА, и прочеее...
  • -7
    3
    До 2
    Но има една тъмно оранжева от лизане на руски ануси да коментира!!!
  • 9
    2
    Йосиф
    не виждам нито една кафява брада от лизане на щатски ануси да коментира. къде е славата за усраина ? къде са демократичните българи ? ще продължи съпорта на "продължителната промяна" ? моля ви, искаме си доларите. Русия ще ни превземе ли сега с ракетен огън, след като Бидон се оказва престъпник ?
  • 10
    1
    сащ са терористи
    И в момента синът на джо бидон изпомпва нефт от усрайна!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари