Илон Мъск призна за спрени акаунти без нарушения в Туитър

0
Той обяви, че ще оповести публично всички случаи на цензура
Той обяви, че ще оповести публично всички случаи на цензура Снимка: Ройтерс

Той обяви, че ще оповести публично всички случаи на цензура

Илон Мъск, който притежава и ръководи социалната мрежа Twitter, призна, че някои акаунти са били блокирани, въпреки че при тях не е имало нарушения на правилата.

Вярно е, че някои десни акаунти бяха спрени, въпреки признанието на Twitter, че не са били нарушени правила“, написа Мъск на страницата си в мрежата, предава БГНЕС.

В сряда той обяви, че ще оповести публично всички случаи на цензура и укриване на важна информация в социалната мрежа.

Миналата седмица журналистът на свободна практика Мат Тайби, позовавайки се на вътрешни комуникации в Туитър, разкри, че компанията редовно е следвала инструкциите на американските власти, предимно членове на Демократическата партия, за цензуриране на социалната ѝ мрежа, а в случай на скандала със сина на американския лидер Джо Байдън Хънтър няколко ръководители на компаниите са решили, че всички материали, свързани с тази история, ще бъдат ограничени за публикуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари