Илияна Раева нарекла Цвети "Слабохарактерна крава"

0
Илиана обиждала Цвети като каруцар
Илиана обиждала Цвети като каруцар

Опитът за самоубийство, който гимнастичката от ансамбъла ни Цветелина Стоянова направи, е бил продиктуван от категоричния отказ на Илиана Раева и Ина Ананиева да я включат в отбора за Европейското в Израел.

Тази версия става все по-достоверна, а и самата Ананиева я призна частично, след като Раева беше хваната в редица лъжи в последните си изказвания по темата, пише "Блиц".

Преди седмица, в деня на трагедията, Цвети изпратила баба си да й купи ягоди и така останала сама в апартамента в "Надежда". Минути след това полетяла от балкона на шестия етаж. От тогава грацията бере душа в „Пирогов”, като снощи имаше нова операция - успешна интервенция на гръбнака.

Ансамбълът ни по художествена гимнастика пък замина за Израел и спечели бронзови медали, като мястото на агонизиращата в болницата Цвети беше заето от гимнастичката Любомира Казанова.

„Илиана я нарекла Цвети слабохарактерна крава, обиждала я е като каруцар и категорично е обявила, че няма никакъв вариант Цветелина да се върне в отбора по художествена гимнастика. Успя да й вмени вина, че дърпа целия отбор назад и че е по-добре да я няма”, разкрива пред "Уикенд" близък до Цвети.

Избухването на Раева станало в неделя вечер, часове след като ансамбъла ни по художествена гимнастика участвал в предаването „120 минути” по Би Ти Ви. Цвети също била сред поканените грации, но внезапно напуснала гримьорната и не се появила в ефир. Същата вечер Цветелина опитала да говори с Илиана Раева и да й се извини за напускането й. Шефката на родната федерация по гимнастика обаче била категорична, че Цвети е проиграла всичките си шансове за връщане в отбора.

На следващата сутрин Цветелина научила, че мястото й вече е заето от резервата Любомира Казанова. От тази новина рухнала и бързо взела решението да сложи край на живота си, след като видяло отблизо края на кариерата си.

Цвети наистина e лабилна психически, но това се отнася за всички момичета от ансамбъла. Те от години са тормозени от Илиана Раева, която ги тренира и третира както навремето Нешка Робева се отнасяше с грациите. Да, но сега времената са други. Ако преди 1989-а от Нешка се чакаха резултати и тя отговаряше пред Партията за провалите на ансамбъла, сега никой не изисква от гимнастичките ни медали на живот и смърт. Изисква ги само болната амбиция на Раева, която държи да е начело на художествената гимнастика, за да върти далавери във федерацията и да обира пари от спонсори”, възмутени са от деспотичния нрав на съпругата на Наско Сираков спортни деятели.

Освен председател на федерацията по художествена гимнастика, Раева има и частен клуб, финансиран от златодобивното дружество "Дънди Прешъс Метълс". Запознати са категорични, че момичетата в нейната школа са трагични, но все са първи на състезания. Също така именно с тях Илиана попълва националния отбор, за да си гарантира повече спонсори.

Докато скандалът с Раева се развива все повече, а спортният министър стои безучастен, Цвети Стоянова претърпя успешна 4-часова операция на гръбнака в "Пирогов". Състоянието на гимнастичката е стабилно, при нея са близките й и жената на Наско Сираков.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари