Илиана Раева изля чувствата си към Ина Ананиева!

0
Ина записа името си със златни букви в историята на българската художествена гимнастика!
Ина записа името си със златни букви в историята на българската художествена гимнастика!

След медалът на нашите златни момичета в Рио, поздравленията, сълзите и усмивките, Илиана Раева изля чувствата и благодарностите си към треньорката на ансамбъла Ина Ананиева!

Ето какво написа Илиана в социалната мрежа:

"А сега... за моето прекрасно, смело, успешно и ВЕЛИКО момиче - Ина Ананиева! Тя постигна всичко в този прекрасен спорт! Тя е треньорката на световни, европейски шампионки и бронзови медалистки от Олимпида!

Тя спечели с този ОТБОР - ЕПОХА всички мечтани отличия! Ина работи четири години плътно до мен, след това пое този отбор и цялата отговорност за тяхното израстване докрай и стана старши треньор! И го направи! Вложи цялата си страст, воля, талант и вяра! Всички разбраха, колко е можеща, но дори и не подозирате, колко е смела! Много!

И нейният път с тези момичета имаше своите тежки изпитания. Успяхме да скрием от медии и общественост някои безуспешни опити, да бъде препъната по пътя си, който Съдбата щедро и беше отредил в спорта! Тя се справи тихо и продължи смело Да, тя е много смела, но е с нежна душа... Трагедията с Цвети успя да пречупи крилата и... Съкруши я... И нямаше как да е друго...

Но се вдигна, така, както и нейните момичета, защото ДА, те са много Нейни, защото най-големите си успехи постигнаха под нейно ръководство! Ина записа името си със златни букви в историята на българската художествена гимнастика! Какво по- голямо щастие за мен от това ученикът да надмине учителя си?! Обичам те, Гордост моя!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари