Илиана Раева: Този орден е апотеоз в моя професионален живот!

0
Посвещавам го на моето семейство, колеги и гимнастички, заяви президентът на БФХГ
Посвещавам го на моето семейство, колеги и гимнастички, заяви президентът на БФХГ

Посвещавам го на моето семейство, колеги и гимнастички, заяви президентът на БФХГ

Държавата с огромно признание към президентът на БФХГ - Илиана Раева.

Днес президентът Румен Радев удостои с държавни отличия шестима българи за принос в различни сфери на обществения живот, науката, спорта. Церемонията се проведе в Гербовата зала на „Дондуков“ 2.

За заслуги в областта на спорта държавният глава Румен Радев удостои президента на БФХГ Илиана Раева с орден „Стара планина“ - първа степен, за изключително големите ѝ заслуги към Република България в областта на спорта.

Предложението за награждаването бе на бившия министър на младежта и спорта - Весела Лечева. Решението беше прието в деня, в който Раева празнува своята 60-а годишнина, съобщиха от Федерацията.

Пътят на Илиана Раева е осеян с множество победи - като гимнастичка, като треньор, като създател на първия частен спортен клуб по художествена гимнастика и шампиони, като треньор и старши - треньор в националния отбор по художествена гимнастика, а по-късно и като член на Управителния съвет, председател на Треньорския съвет и председател на БФХГ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари