Илияна Йотова: Кабинетът се опитва да скрие нещо от българската общественост

3
Вицепрезидентът коментира за пръв път посещението на Володимир Зеленски у нас
Вицепрезидентът коментира за пръв път посещението на Володимир Зеленски у нас

Вицепрезидентът коментира за пръв път посещението на Володимир Зеленски у нас

Вчерашният ден е доказателство, че критиките към президента целят да отнемат вниманието на българската общественост от това какво точно е поело българското правителство като ангажимент към президента Володимир Зеленски. Така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира за първи път от Велико Търново визитата на украинския президент у нас.

„Различното мнение на премиера и военния министър показват определено желание да се скрие нещо от българската общественост. Нашият въпрос е какво е това? Единият говори как ще дадем всичко на Украйна, освен самолетите, другият – че ще дадем това, което можем. Това е една позиция на България, която се защитава и от нашата институция от много дълго време", посочи Йотова, цитирана от NOVA.

И допълни: "И питам къде е разликата. Така или иначе вчера министър-председателят бе в ситуация да тълкува думите на собствения си министър, да смени собствената си позиция поне два пъти през деня, което оставя в мен съмнението, че има нещо скрито".

"Има нещо, което ме притеснява много. Защото в средата на май президентът Зеленски бе на подобна обиколка в страните от Западна Европа. Там много конкретно бяха поставени неговите искания и много конкретно г-н Зеленски получи отговор от президента Макрон, от г-н Шолц. Той поиска да му се помогне с въоръжаване, и получи конкретни отговори от тези страни какво точно ще получи. От България той не получи конкретен отговор, или ако е получил, това остана скрито за българската общественост", подчерта Йотова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    .!. за "-"
    Ха, активизира се... правилно че гривната йофтина 🤣 +0.01₴ за всяко "цък-минусче"
  • 23
    7
    до 1
    май всички които са против Русия и целуват яко западния гъз от началото на съзнателния си живот живеят с някакъв комплекс за малоценност, че не са западняци и че никога няма да бъдат и тайничко си мислят, че ако си промиват мозъците с тяхната пропаганда, може би съвсем малко ще се доближат до техния така почита на пиадестал западен идеал - т.е. да мразиш Русия и Китай без да знаеш защо, да харесваш америка и всички нейни васали, да повтаряш едни и същи заучени думички от интернет като развален грамофон, да си промиваш ежедневно мозъка от западни новинарски сайтове, които само сипят пропаганда, да нямаш собствено мнение за нищо - мнението ти да е споделено от другите комплексари като тебе и заедно като стадо да си повтаряте едно и също и да си пригласяте и взаимно да се потупвате по рамото колко сте прогресивни и грамотни, да си харесвате гейовете, педерасите, травеститите, джендърите и другите морални извращения, понеже така е модерно и прогресивно.... само че реалността е че колкото и да се кланяте пред запада и да му целувате гъза, за запада пак си оствате някъкви опърпани и окъсани селяндури от някъква бивша съветска държава от третия свят за която нищо не знаят, поне бъдете Българи и се гордейте с това което сте... ако бяхте истински Българи... а вие не сте, понеже ако бяхте и не бяхте толкова глупави да вярвате на лъжите на запада, да носите маски, да се ваксинирате с някъква неизвестна отрова (по няколко пъти) да ревете за украйна и срещу Русия, щяхте да се информирате, че дефакто Русия в момента се бие за свободния свят
  • 15
    6
    до 1
    ЛЕЛЕЛЕЛЕ....вие укросимпатизантите сте идиоти бе, ама ЗАВЪРШЕНИ 🤣🤣🤣🤣 Наричате "копейкаджии" всички с различно мнение от вашето, ОБАЧЕ в украйна монетите са... КОПЕЙКИ ... значи обиждате сами себе си 🤣🤣🤣🤣 Ей такава олигофрения не се среща често 🤣🤣🤣
  • 15
    5
    до 1
    ХАХАХА.... сега се загледах в знака на украинската гривната 🤣🤣🤣🤣 това е Z с чертичка в средата 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ирония, а? 🤣🤣🤣🤣
  • 21
    4
    до 1
    Малоумник 😁 Пак не си прочел сводката - новият поздрав е "Слава Кокаине!" 🤣 и понеже сащ вече нямат $ ще ви плащат в гривни 🤣 Печелиш +0.05₴
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари