Володимир Зеленски благодари на Япония за подкрепата на Украйна с 4,5 милиарда долара

0
Украинският президент благодари на японското правителство за подкрепата му за Украйна
Украинският президент благодари на японското правителство за подкрепата му за Украйна Снимка: Володимир Зеленски / Facebook

Украинският президент Володимир Зеленски благодари на японското правителство за подкрепата му за Украйна

Държавният глава заяви това във вечерното си видеообръщение, съобщава Укринформ.

„Първо, бих искал да благодаря на Япония за много навременното и много необходимо решение за подкрепа на Украйна. 4,5 милиарда долара е общата сума и очакваме първата част – 1,5 милиарда долара, още през януари. Значителна част от този пакет помощ ще дойде през пролетта“, каза Зеленски.

Той подчерта, че Япония е била последователна и много принципна в подкрепата си за Украйна и нейния народ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    16
    Някойчо
    Предполагам, че Япония дава пари, за да се изследва после ефекта на оръжията върху днешните хора, които ще оживеят и върху природата.
  • -3
    15
    Ярослава Махмурлучик
    Браво! Украйна и Япония вместе ще победят Руссия. Заслужавате в НАТО. Благодарим
  • 0
    14
    До 10
    Ай дърпай си за милата усрайна хохло третополова! Къв мъж си точно??? Ти си една УСРАИНСКА ПУТКА! При пълна мобилизация той ще фъфли в друга държава! Ти не разбра ли копелдак третополов, че не ви искаме! Не разбра ли че си боклук вмирисан и че ставаш само за свирки! Виждаме и колко си мъж ежиш се ама що не си на фронта за майката УСРАЙНА?!??? Зад клавишите си отворко я излез и кажи аз съм усраинец на центъра! Давам ти макс 10мин и ще си събираш зъбите по земята! Ай дърпай сега и не се пени че боя и ебането не ти мърдат!
  • 0
    13
    До 10 педал
    Ти няма как да чукаш жени защото нямаш с какво - третополовите джендъри само го поемате както Зеленчука го поема всеки ден от руснаците :)
  • -3
    12
    до 10
    Правилно казано,хващай си тенджерите и чарпаците.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари