Илияна Йотова: Човечеството стана свидетел на чудовищна жестокост!

1
Не може да има политика или религия, които оправдават това ужасно престъпление в Русия, коментира вицепрезидентът
Не може да има политика или религия, които оправдават това ужасно престъпление в Русия, коментира вицепрезидентът Снимка: Илияна Йотова / Facebook

Не може да има политика или религия, които оправдават това ужасно престъпление в Русия, коментира вицепрезидентът

"Снощи човечеството стана свидетел на чудовищна жестокост. Терористи разстреляха невинни хора - мъже, жени, деца. Не може да има политика или религия, които оправдават това ужасно престъпление." Това написа вицепрезидентът Илияна Йотова във Фейсбук по повод нападението в Москва.

"Отговорът на нашите общества трябва да е категоричен. А службите за сигурност повече от всякога са длъжни заедно да разкрият извършителите. Наказанието е неизбежно! Съболезнования на близките на жертвите", написа още Йотова.

Броят на загиналите при вчерашното нападение в концертната зала край руската столица нарасна на 133 души, съобщи руският Следствен комитет.

Отговорност за атентата пое групировката "Ислямска държава".

В телевизионно обръщение руският президент Владимир Путин каза, че всички нападатели са били заловени, поднесе съболезнование на близките на жертвите и обяви утрешния 24 март за ден на национален траур.

Федералната служба за сигурност съобщи за задържани 11 души във връзка с нападението, включително четиримата пряко замесени в атаката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Moni levi
    Тази кифла,защо не я разкарат,нямаме нужда от нея,бедна дьржава сме, президентът не е достатъчен!!
  • 3
    7
    N/A
    Човечеството стана всидетел на що е то Карма!
  • 1
    6
    айде
    още един си е забравил хапчетата!
  • -2
    5
    Йордан Петров
    Основната причина за атентата не е в това, че руските служби са пренебрегнали предупрежденията на американските и британските служби. Основната причина за атентата е терористичната, репресивната и милитаристична политика на Путин. Ако изнасяш тероризъм ще внесеш тероризъм, ако водиш репресии ще получиш репресии, ако водиш войни и теб ще те убиват. Преди Кремъл беше столица на световната комунистическа революция и изнасяше революции, преврати и комунистически режими, сега след като беше заменена комунистическата идеология, Кремъл стана столица и щаб-квартирата на световния тероризъм и пак изнасят тероризъм, преврати поддръжка на тирании и фашистки режими. Няма разлика между СССР и Русия, няма разлика между износа на световна комунистическа революция и износ на световен тероризъм, разликата е само в термините, но в действията, всичко което беше при СССР сега е при Русия. При това положение няма как тия действия на Кремъл да няма ответни действия на засегнатите от руския тероризъм. На времето руско-арабските терористи нападнаха двете кули на СТЦ в Ню Йорк и последва наказателната операция в Близкия и изток. Настанало е време да бъде ударена Москва, щаб-квартирата на световния тероризъм.
  • 0
    4
    В началото бе словото
    Дежурните общи дрънканици и празни приказки от таз противна комунистка - в такъв житейски етап се намира, че нито за секс кукла става, нито за бостанско плашило...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари