Съдът остави в ареста обвинените за атентата в Москва

1
Те влязоха в съдебната зала с превръзки на очите
Те влязоха в съдебната зала с превръзки на очите Видео: NOVA

При нападението загинаха над 130 души

Съдът остави в ареста обвинените за атентата в Москва, при който загинаха над 130 души. Следственият комитет определи мярка за неотклонение за четирима души за извършване на терористичен акт, извършен от организирана престъпна група.

Единият от обвиняемите беше въведен в съда с превръзка на окото, като по-късно се видя, че има рани по лицето. Друг заподозрян пък беше в инвалидна количка при влизането в залата, информира NOVA.

Продължават и действията по разпознаване на телата на загиналите в концертната зала "Крокус Сити Хол". Според властите, на мястото на нападението са открити телата на 137 души, сред които и на три деца, но огледът продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    N/A
    До N2, точно така! Както си измислиха и военна операция, вместо да го нарекат открито война. Понеже рашките нямат тестиси за това :)
  • -2
    7
    До 5
    Такава информация може да прочетеш само от ТАСС или да си гледал МОСФИЛМ..Но давай,Могучая има нужда от реклама,особено сега.
  • 2
    6
    До 3
    Познай кой путинофил ти ползва НИКа,мога да те подсетя..
  • 2
    5
    до 4
    А САЩ защо не нападат Русия, а пращат "доброволци" да измират в Украйна? Като каза Афганистан да ти припомня, че СССР се изтегли в боен ред и със знамена на БТР-ите си и то денем, а хамериканските рамбовци ги насраха едни няма и 50 000 муджехедини, въоръжени с леко стрелково оръжие и се наложи да се евакуират нощем като пъзльоци, заебаващи цялото си средно и тежко оръжие в Афганистган!:) Бе ти си много тъпо теле да ти кажа! Прочие, Чинуикът , с който са бягали от Виетнам е бил и в Афганистан, участвал е в евакуацията на храбрата хамериканска армия, изградена основно от тюлени, кашалоти и прочие безсловесна твар. Та, този чинуик скоро ще го гледаме в Монино.:)
  • -6
    4
    Путин Хуйло
    Русофилите са неуспели хора в живота.Неудачници и мързеливци.Като ви е виновна САЩ,що не ги нападнете ве дебили.Да еба майката ви тъпа.Биха ви в Афганистан и напуснахте с подвити опашки,изгониха ви от от Европа,сега ще ви купят китайците,ще правите свирки за юани.Деградацията ви е пълна .Слава Украйна.Най добрата тор е от руски блядове
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари