Илиян Василев: Украинският външен министър даде добър урок на Румен Радев

1
Погледът на Радев издава тоталното му объркване
Погледът на Радев издава тоталното му объркване Снимка: Фейсбук

Кулеба постави Радев на място с общите ми приказки за "братоубийство", "славянски народи", в които е имплицитно равнопоставянето между жертвата и агресора

Ето думите му:

“След като Русия нападна Украйна малко хора ще могат да си преобърнат езика и да нарекат руския и украинския народ братски, освен ако нямаме предвид Каин и Авел. Смятам, че украинците и българите имат много повече основания да се смятат за братски народи, особено с тази искрена подкрепа, която вие, г-н президент и българското правителство ни оказва“.

Шах и мат, защото е направено с финес и в контекста на благодарност. Погледът на Радев издава тоталното му объркване.

Ако бяхме европейска демократична държавата президентът Зеленски щеше да говори пред българския парламент, и ние да се гордеем с помощта която оказваме на Украйна, а не да се крием зад търговски трикове с други натовски държави.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    До 6:
    Как пък не се задави и не пукна, бе, мама ти дейба, проста!
  • -6
    6
    До 4 zavisim
    За нещастие някои слабоумни русороби и рашистки тролчета искат да ни покажат като зависими и надупени от окупатора Сатрапия! НО България МРАЗИ рашистките фашисти и няма да се остави да бъде подлъгана от някакви копейкаджийски ТЪПАЦИ!
  • 5
    5
    '\'\
    Спрете да публикувате този отявлен българофоб/русофоб и сащнофил! Той е хибрид на сащ за България!
  • 11
    4
    zavisim
    По-лошо е, че не сме независима държава.
  • 8
    3
    до 2
    А по темата нещо да кажеш или както винаги ти е по-лесно да коментираш коментиращия, защото за повече не ти достига нито вътък, нито акъл, а и мнение нямаш.:) А за рублата можеш да видиш колко се е вдигнала за 1 месец.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари