Илиян Василев: Трябва още бизнесмени да излязат от "окопите" и да хвърлят ръкавицата

2
"Този модел на управление не предполага сигурност за нормалния бизнес, тъй като обслужва завистливите и посредствените, които искат да грабят не само от публичния ресурс, но и от частния", категоричен е Василев
"Този модел на управление не предполага сигурност за нормалния бизнес, тъй като обслужва завистливите и посредствените, които искат да грабят не само от публичния ресурс, но и от частния", категоричен е Василев Снимка: bTV, стоп кадър

"Важно е че двамата братя най-накрая се решиха да говорят както се казва на английски all-out, всичко на масата. Силно се надявам все повече бизнесмени да излязат от "окопите" и "зоната на лъжлив комфорт" и да хвърлят ръкавицата"

Това пише днес Илиян Василев в коментар във фейсбук страницата си. Ето цялата му публикация:

"Този модел на управление не предполага сигурност за нормалния бизнес, тъй като обслужва завистливите и посредствените, които искат да грабят не само от публичния ресурс, но и от частния.

Има и послание към всички, които развиват темите за боклуците изобщо. Отношение "ен гро", позволява на крепителите на модела, да се възползват от обществената енергия на неприемане на изгарянето на боклуци и да таргетират неудобни бизнесмени, като Ковачки се възползва от заслона на властта и продължава да замърсява. Така направиха и пред 5 години, когато използват сигналите на Протестна мрежа за преследване на политическите противници.

Както виждате новата тактика е "потапяне" - Гешев изчезна от екраните и това е съгласувана позиция с Борисов и Пеевски.

Докато и ако мине тайфунът на промяната. Ако има истински тайфун няма как да отмине. Въпросът действително е Кой-Кого? Междинно положение няма."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари