Илиян Василев: Служебното правителство на Радев ще позволи мръсни атаки най-вече срещу ПП и ДБ

0
Рашков няма да бъде в МВР, така че Радев ще удовлетвори ГЕРБ и ДПС да няма министър, който да им пречи да купуват гласове
Рашков няма да бъде в МВР, така че Радев ще удовлетвори ГЕРБ и ДПС да няма министър, който да им пречи да купуват гласове Снимка: БГНЕС

И така служебно правителство. Някакъв класик от номенклатурата на прехода ще го оглави, както и повече от министерските места.

Рашков няма да бъде в МВР, така че Радев ще удовлетвори ГЕРБ и ДПС да няма министър, който да им пречи да купуват гласове. Макар да няма правомощия служебното правителството може да изиграе роля в изборната битка. ГЕРБ и ДПС отвориха битката с днешния доклад на Булгаргаз и прекъсването на доставките от Газпром. Нали бяха уж супер профита и експерти, по нескопосана работа не съм чел. Нали знаете те са посредствени експерти сред политиците, и посредствени политици сред експертите. Не Газпром им е проблемът, а измислени грехове на Булгаргаз и най-вече на правителството.

Служебното правителство на Радев ще позволи мръсни атаки срещу ПП и ДБ, най-вече. Нинова също ще си получи своето по линия на Радев, но в по-малка степен, защото там Йотова все още поддържа баланса.

Има граници на логиката на задържането на мандата с ИТН и днес те бяха преминати. Тези избори ще изчистят тези посредници на статутквото, като се опита да ги замени с други.

Ако позволим.

Изборът е ГЕРБ и ДПС или те остават в историята и България продължава напред.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари