Илиян Василев: Руското посолство извършва грубо нарушение на Виенската конвенция, наричайки част от българите "подлога"

2
Познавам манталитета на този тип руски посланици, и вроденото им имперско високомерие, с тях не може да се потърси уважителен тон, докато ни им покажеш характер
Познавам манталитета на този тип руски посланици, и вроденото им имперско високомерие, с тях не може да се потърси уважителен тон, докато ни им покажеш характер Снимка: Евроком

Съжалявам че толкова късно реагирам, но руското посолство извършва грубо нарушение на Виенската конвенция за дипломатически отношения, като оправя обидни епитети към част от народа на приемащата страна думата "подлога".

Руското посолство в България нарече евроатлантиците „подлоги“

Не зная как тълкува задължението си, да спазва правилата на дома България, в който пребивава и да се отнася уважително към българите, независимо дали ги харесва или не. Все пак тя е посланик на Русия за пред целия народ, а не само пред Радев, Янев, Копейкин, или Нинова.

Тази проява изисква задължителна реакция на Министерството на външните работи, те знаят как, и остро предупреждение. Да напомня, моите "санкции" срещу Русия включват отзоваване на посланика ни в Русия, и привеждане във взаимно съответствие на броя на дипломатите в посолствата ни съответно в София и Москва.

Познавам манталитета на този тип руски посланици, и вроденото им имперско високомерие, с тях не може да се потърси уважителен тон, докато ни им покажеш характер.

И тъй като МВнР за пореден път ще пропусне да порицае дипломатическа госпожа Митрофанова като ръководител на мисията, остават непремерените реакции на хората с ответни "обидни" думи.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    darkaveng
    Илиянчо, мамин, а как да ги нарича! "Убавци"????? Де гиди Идиото и 1.2!
  • -2
    2
    sas
    илияне, коментирай американската агресия в Европа, какво търси сащ в Европа?! Защо сащ дрънка оръжие в Черно море?! Защо не виждаш как сащ тероризира цяла Европа?! сащ е световен агресор и мрази човечеството!
  • -4
    1
    Всички знаем, че този на...
    Всички знаем, че този на снимката е българофоб и обича всичко анормално, дошло от сащ! Като ви харесва всичко аморално, марш в сащ, илияне, антибългарино!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари